SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Osnove ormara

Ovih pet torbica obožavaju slavne fashionistice, pronašli smo slične modele u dućanima

Od Kate Middleton do Emily Ratajkowski, izdvajamo modele koji zaslužuju mjesto u svakom ormaru.

Od Kate Middleton do Emily Ratajkowski, izdvajamo modele koji zaslužuju mjesto u svakom ormaru.

Iako su im na raspolaganju svi luksuzni modeli dizajnerskih torbica, i slavne trendseterice imaju svoje modne favorite. Torba je neizostavni modni dodatak koji nas prati cijeloga dana, neovisno o prilici, pa je dobro u garderobi imati barem jedan klasični, bezvremenski model s kojim ne moramo puno razmišljati uklapa li se u styling kojeg nosimo tog dana. Uz brojne outfite koje promijene, neki modeli torbica stalni su dodatak u ruci slavnih cura - izdvajamo pet favorita i pet shopping prijedloga.

Torba na preklop

Poput Bottega Veneta modela kakav nosi Margot Robbie, Hailey Bieber, Irina Shayk... Torbica na preklop je iznimno praktična i stylish. Talijanski Bottega Veneta modeli i dalje su iznimno popularni i dizajnom pripadaju u modne klasike, baš kao Chanelove prošivene torbe na preklop - osim luksuznih modnih kuća, svaki brend u ponudi krije barem jedam model na preklop.

image

Margot Robbie s Bottega Veneta torbom/ prošivena torba Tory Burch; Karla (640 eura)

Promo

Crossbody torba

Za svakodnevnu jurnjavu po gradu, brzinski izlazak iz stana ili za putovanje, torbe koje se nose preko tijela ostaju naš modni favorit neovisno o trendovima koji se izmjenjuju. Ove sezone, tražene su mekane i prošivene torbe, poput Loewe modela kojeg je nosila Emily Ratajkowski.

image

Emily Ratajkowski s Loewe torbom/ mekana torba Zara (29,95 eura)

Promo

Kožna tote torba

Još jedna u nizu praktičnih dnevnih torbi - najisplativije je uzeti model od kože koji je dugotrajan i izdržljiv, a boja neka ostane neutralna - crna će se uklopiti u baš svaki casual ili nešto elegantniji styling.

image

Kožna tote torba koju nosi Kendall Jenner/ kožna torba Arket (299 eura)

Promo

Mini torba

Kate Middleton najčešće nosi elegantne i profinjene čvrste torbice pravokutnog oblika koje se nose u ruci. Dobro je imati ovaj model u nekoliko nijansi, a u proljeće, posegnite za mini torbicom u jarkoj boji koja je minimalna veličinom, no zato će nijansom podignuti i klasični look traperica, košulje i balonera.

image

Kate Middleton nosi Mulberry torbicu/ torbica s detaljem srca Aldo (66 eura)

Promo

Torba za nošenje na ramenu

Modeli koji odišu minimalizmom su trending već nekoliko sezona - s dobrim razlogom. Hailey Bieber, kao i brojne trendseterice obožava YSL model u crnoj boji, no modeli nadahnuti ovom luksuznom torbom nalaze se u ponudi brojnih brendova. varijacija na temu su i minimalistički modeli u obliku polumjeseca - u svakom slučaju, ova modna investicija će se isplatiti.

image

Hailey Bieber nosi Saint Laurent model/ ovalna torba Mango (29,99 eura)

Promo
Linker
26. travanj 2024 04:40