PROMO
Beauty detalj

Ovo su najzabavnije kopče koje će podignuti svaku frizuru

Plastične kopče su se vratile zajedno s nostalgičnim trendovima koji dolaze iz devedesetih i s početka tisućljeća. Pronašli smo one koje su potpuno optimistične i jako zabavne.

Plastične kopče su se vratile zajedno s nostalgičnim trendovima koji dolaze iz devedesetih i s početka tisućljeća. Pronašli smo one koje su potpuno optimistične i jako zabavne.

Kopčice u kosi dugo vremena čuvali smo kao uspomenu na djetinjstvo, sve dok nismo dobili one namijenjene za "odrasle". Kopča u kosi posljendjih je sezona postala neizostavni "it" modni dodatak koji se pojavio na Tjednima mode, kao dio street style outfita te kao dio beauty lookova s Instagrama i na društvenim mrežama - a naravno, lako se nose u svakodnevnom životu, od ležernih do poslovnih kombinacija.

Važno je samo izabrati pravi oblik i vrstu kopče koja će na mjestu držati kosu, a primjerci francuskog brenda koji su dostupne i kod nas oduševili su nas na prvi pogled. Riječ je o kopčama brenda Coucou Suzette koje su rađene od 100 postor reciklirane plastike, a postale su popularne zbog ludih oblika u kojima su dostupne - voće, povrće, ljubimci, oblici različitih cvjetova, motivi su koje možete nositi u kosi i neće izgledati nimalo neozbiljno, štoviše, jako su fotogenične i cool.

Uklapaju se u lejtne modne kombinacije kada smo skloni ležernim i opuštenim modnim pričama, a k tome češće kosu želimo skupiti s ramena i držati je čvrsto vezanom. No i s prvim rujanskim, a zatim i jesenskim danima, šarene kopče ostat će detalj koji ćemo svakodnevno uklapati u modne kombinacije, za doma ili za van.

image

Cijene se kreću od 8, 16 do 36 eura

PROMO

Velike kopče donose duh devedesetih godina te su dostupne u ponudi, a s nešto manjom cijenom dostupne su one manjih dimenzija koje će također poslužiti kao zanimljivi i efektni dodatak svakoj frizuri. Osim na web stranici, dostupne su u zagrebačkom concept storeu Shareno.

image
PROMO
Linker
27. travanj 2024 21:31