nova it torba

 INSTAGRAM
The Row Margaux

Ovu torbu nazivaju ‘‘novom Birkinicom‘‘, a mi smo pronašli alternative za svačiji džep

Ako bismo ovu torbu trebali opisati samo jednom riječju, definitivno bi to bila jednostavnost. Naime, ovaj sve popularniji model na sebi nema nikakvih obilježja robne marke pa ju najradije nose obožavateljice tihog luksuza.

Ako bismo ovu torbu trebali opisati samo jednom riječju, definitivno bi to bila jednostavnost. Naime, ovaj sve popularniji model na sebi nema nikakvih obilježja robne marke pa ju najradije nose obožavateljice tihog luksuza.

Svi vrlo dobro znamo priču o kultnoj Birkin torbici koja je desetljećima jedna od najtraženijih i najpopularnijih torbi u svijetu, a inspirirana je poznatom francuskom glumicom i pjevačicom Jane Birkin. Ovaj bezvremenski modni dodatak francuske modne kuće Hermès, odnosno njegove čiste linije, minimalistički stil i ležerna elegancija savršeno su dočarali osobni stil popularne Jane.

No sada se društvenim mrežama pojavila teorija o novom Birkin modelu koji bi ju uskoro mogao zamijeniti. Radi se o The Row Margaux torbi koju posljednjih nekoliko mjeseci nose brojne trendseterice poput Kendall Jenner, Due Lipe, Jennifer Lawrence i Anne Hathaway stoga nimalo ne čudi da je njezina popularnost u rekordnom roku narasla.

Ako bismo The Row Margaux torbu trebali opisati tek jednom riječju, definitivno bi to bila jednostavnost. Naime, ovaj sve popularniji model na sebi nema nikakvih obilježja brenda ni istaknutih monograma pa ju najradije nose obožavateljice tihog luksuza koji je ove sezone nedvojbeno jedan od najvećih trendova u svijetu mode.

Margaux model dolazi u širokoj paleti boja, a pojedine nijanse neodoljivo nas podsjećaju upravo na kultnu Birkinicu. Savršeno se uklapa u gotovo svaku modnu kombinaciju, bez obzira na to je li riječ o svakodnevnom, sportskom, poslovnom ili svečanijem looku.

Prodaje se po cijeni od 3420 do 5395 eura, a dostupna je na The Row službenoj stranici. S obzirom na to da cijena ove torbe nije baš pristupačna te si je tek rijetki mogu prištiti, za vas smo pronašli njezine pristupačnije alternative. Sve veći broj modnih kuća i high-street brendova u svoju bogatu ponudu uvrstilo je upravo slične modele koji su nas osvojili već na prvi pogled.

image

Crna shopper torba Zara (22,95 eura)/Smeđa torba Mango (49,90 eura)/Ručna torba Mango (22,90 eura)

ZARA/MANGO
image

Shopper torba Mango (49,90 eura)/Crna kožna torba Jimmy Choo (995 eura)/Crna torba Toteme (650 eura)

MANGO/MYTHERESA
Linker
29. travanj 2024 00:08