Torbica brenda Soeur

 SOEUR OFFICIAL PAGE
CHIC STIL

"Polumjesec" torbica francuskog brenda osvojila je žene diljem svijeta

Jedan od omiljenih francuskih brendova Soeur ima torbicu koja pristaje gotovo svakoj modnoj kombinaciji i posljednjih dana je pravi hit na društvenim mrežama

Jedan od omiljenih francuskih brendova Soeur ima torbicu koja pristaje gotovo svakoj modnoj kombinaciji i posljednjih dana je pravi hit na društvenim mrežama

Društvene mreže često najavljujU ono što je ili će tek biti u trendu. Kada vidimo trendseterice koje nerijetko nose iste komade, to uglavnom znači kako će se upravo taj model jakne, kaputa ili torbe u rekordnom roku ‘‘razgrabiti‘‘ s polica trgovina i postati ‘‘must have‘‘ komad sezone.

Ako je za vjerovati slavnim influencericama i trendsetericama, u ovom se trenutku to događa s torbom u obliku polumjeseca. Riječ je o modelu torbice francuskog brenda Soeur, a samo ime brenda u prijevodu znači ‘‘sestra‘‘. Riječ je o brendu kojeg su 2008. godine osnovale dvije sestre, Domitille i Angélique Brion, a glavna vizija im je bilo kreiranje ženstvene garderobe koji odgovara francuskom stilu.

Stoga nimalo ne čudi kako je upravo Soeur jedan od omiljenih među Parižankama, ali i svim ostalim ljubiteljicama ovakvog stila. Brend je prepoznatljiv po funkcionalnom, chic i minimalističkom dizajnu koji svojom zanimljivom estetikom doslovno obara s nogu.

Torbica koja se može nositi i na ramenu, ali i kao crossbody prepoznatljiva je po asimetričnom obliku koji podsjeća na polumjesec. Iako je neutralne boje, metalik i zlatni detalji kojima je torbica ukrašena daju joj dozu profinjenosti i elegancije, prepoznatljive za ovaj francuski brend.

‘‘It‘‘ torbica Winona koja će mnogima obilježiti ovu sezonu izrađena je od janjeće kože i dolazi u dvije boje: konjak i tamnosmeđoj, a njezina cijena iznosi 395 eura.

S obzirom na to da se radi o jednostavnom i klasičnom, a istovremeno upečatljivom modnom dodatku, ova statement torbica pripada komadima u koje se uistinu isplati uložiti. Model u koji smo se i mi zaljubili već na prvi pogled možete kupiti na njihovoj službenoj web stranici.

image

Foto: Soeur

SOEUR
image

Foto: Soeur

SOEUR
image

Foto: Soeur

SOEUR
Linker
28. travanj 2024 17:55