u obliku životinje

Pomalo bizarna torba novi je trend koji voli i Carrie Bradshaw, biste li je nosili?

Torbica napravljena 3D tehnikom printanja kreacija je modnog brenda J.W. Anderson, a Sarah Jessica Parker ju je nosila za snimanje nove sezone ‘I tek tako‘.

U New Yorku je počelo snimanje nove sezone serije "I tek tako", a paparazzi pomno prate ekipu serije da bi uhvatili neke od zanimljivih stajlinga glavne protagonistice Carrie Bradshaw koju glumi Sarah Jessica Parker. Iako je Carrie prije obožavala nositi Fendi baguette model torbice, sada ih je zamijenila neobičnim komadom u obliku stalnog stanovnika mnogih gradova - goluba.

image

Sarah Jessica Parker i Kristin Davis

JOSE PEREZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Carrie je ipak trendi žena i voli isprobavati nove stvari pa ne čudi što je prigrlila neke nove trendove poput ove golublje torbice. Riječ je o modnom dodatku koji je prvi put predstavljen u kolekciji za jesen/zimu 2022. brenda J.W. Anderson, a on ju je spojio s haljinama sa žičanim rubovima i topovima napravljenima od gomile gumenih narukvica.

No, Carrie nema tako nadrealni stilski izričaj (ali nikad ne recite nikad) pa je ovu simpatičnu torbicu spojila s kombinezonom boje kadulje, čarapama boje pijeska i vrtoglavo visokim potpeticama. U tom outfitu snimala je jednu od scena s kolegicom Kristin Davis koja glumi Carrieinu prijateljicu Charlotte York.

Obožavatelji originalne serije "Seks i grad" prokomentirali su na društvenim mrežama da ih ova torbica podsjeća na onu u obliku labuda s potpisom Judith Lieber Couture, koju je Faca poklonio Carrie kad joj nije mogao reći "volim te". Drugi imaju teoriju da je torbica u obliku goluba referenca na Carrienog pokojnog supruga koji je u prvoj sezoni "I tek tako" preminuo od srčanog udara.

image

JW Anderson

PRESS

Golub-torbica je napravljena tehnikom 3D printanja, a ako ste se pitali gdje se u nju spremaju stvari, odgovor je - u unutrašnjosti krila. A cijena? Poprilično paprena; prodaje se za 690 €, odnosno 5198,80 kn.

Linker
19. travanj 2024 05:09