Emma Stone

 DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA/SHUTTERSTOCK
Prava elegancija

Poput princeze: Emma Stone zablistala u slip haljini modne kuće Louis Vuitton

Američka glumica glamurozni look dodatno je upotpunila plavim ogrtačem koji je tek opušteno lagano prebacila preko ruku.

Američka glumica glamurozni look dodatno je upotpunila plavim ogrtačem koji je tek opušteno lagano prebacila preko ruku.

Na premijeri filma ‘‘Poor things‘‘ u Londonu američka glumica Emma Stone zablistala je u dugačkoj satenskoj slip haljini modne kuće Louis Vuitton s dubokim dekolteom u obliku slova V i neobičnim asimetričnim šavovima koji su prelazili preko suknje. Redovi odgovarajućih gumba sa strane njezine puder plave haljine cijeloj su modnoj kombinaciji dali dodatni dašak elegancije.

Glumica je glamurozni look dodatno upotpunila dijamantnim naušnicama, otvorenim srebrnim cipelama na petu te elegantnim plavim ogrtačem koji je tek opušteno prebacila preko ruku. Izgledala je pomalo poput moderne princeze.

image

Emma Stone za crveni je tepih odabrala predivnu haljinu modne kuće Louis Vuitton

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

35-godišnja oskarovka u filmu redatelja Jorgosa Lanthimosa ima jednu od glavnih uloga, a glumi ženu koja s mozgom malog djeteta nespretno uči kako pravilno funkcionirati u tijelu odrasle žene. Lanthimosov novi film je vizualno šarena i tematikom mračna komična ekranizacija istoimenog romana škotskog pisca Alasdaira Graya.

image

Glumica i inače često nosi Louis Vuitton kreacije

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Emma na crvenom tepihu i inače voli nositi Louis Vuitton kreacije pa je tako nedavno na premijeri novog filma u New Yorku oduševila žutom haljinom koja je bila ukrašena upečatljivim srebrnim sjajnim elementima i biserima, a po cijeloj je dužini imala nepravilne izreze. Glumica je haljinu ‘začinila‘ popularnim metalik cipelama s otvorenim prstima i baršunastom ogrlicom ukrašenom raskošnim cvijetom.

image

Emma Stone u još jednoj haljini Louisa Vuittona, ovog puta na premijeri filma u New Yorku

TODD WILLIAMSON/JANUARY IMAGES/SHUTTERSTOCK TODD WILLIAMSON/JANUARY IMAGES/SHUTTERSTOCK
Linker
28. travanj 2024 05:45