Lily James

 VINCENZO LANDI/MDPHOTO/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK
Na premijeri filma

Poput princeze: Lily James je oduševila u efektnoj haljini modne kuće Valentino

Talentirana 34-godišnjakinja izgledala je senzacionalno u dugačkoj bijeloj haljini s volanima i resicama koja je u potpunosti otkrivala njezina leđa, ali i bočni dio gornjeg dijela tijela.

Talentirana 34-godišnjakinja izgledala je senzacionalno u dugačkoj bijeloj haljini s volanima i resicama koja je u potpunosti otkrivala njezina leđa, ali i bočni dio gornjeg dijela tijela.

Britanska glumica Lily James oduševila je sve na premijeri novog filma "Finally Dawn" u Rimu i bila pravo oličenje elegancije. Iako voli eksperimentirati sa različitim stilovima, ovog se glumica puta odlučila za klasiku i nije pogriješila. Talentirana 34-godišnjakinja koja je postala poznata zahvaljujući ulozi legendarne Pamele Anderson u mini seriji "Pam & Tommy" privlačila je poglede u dugačkoj bijeloj haljini s volanima i resicama talijanske modne kuće Valentino.

image
MARIO CARTELLI/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

Poluprozirna haljina u potpunosti je otkrivala glumičina leđa, ali i bočni dio gornjeg dijela tijela. Lily je elegantan styling dodatno upotpunila jednostavnim dijamantnim naušnicama i minimalističkim make-upom kako ništa ne bi odvlačilo pozornost od njezine haljine. S obzirom na to da je i inače prepoznatljiva po izvrsnom smislu za modu, mnoge nije iznenadio njezin odabir za pojavljivanje na crvenom tepihu.

image
MARIO CARTELLI/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

Što se tiče njezinog ljubavnog života, već je tri godine u vezi s glazbenikom Michaelom Shumanom. Iako se par na neko vrijeme razišao zbog još uvijek nepoznatih razloga ipak su se pomirili. Zajedno su viđeni u backstageu nakon njegovog koncerta, a izvor blizak paru potvrdio je kako su ponovno zajedno.

"Lily i Michael uvijek su se obožavali i zabavljali zajedno. Razdvojenost ih je natjerala da shvate koliko su nedostajali jedno drugome i sada nastavljaju tamo gdje su stali", rekao je.

image

Glumica je u vezi s basistom Michaelom Shumanom od 2021. godine

PICTUREGROUP FOR THE WALT DISNEY COMPANY/SHUTTERSTOCK

Par je svoju vezu prvi put potvrdio u veljači 2021. godine kada su viđeni kako se ljube ispred hotela u Suffolku gdje je ona u to vrijeme snimala romantičnu komediju "What‘s Love Got To Do With It?". Ubrzo nakon toga pojavili su se zajedno i na dodjeli Oscara, a mediji su već tada tvrdili kako ju je 37-godišnji američki basist odmah upoznao sa svojim roditeljima, filmskim producentom Irom Shumanom, inače bivšim izvršnim voditeljem produkcije kompanije Walt Disney i majkom Janet.

Linker
26. travanj 2024 02:07