Inspiracija na špici

Poznata dermatologinja iznenadila neobičnim spojem: Tko bi rekao da se hit komad sezone može nositi na ovaj način?

Klasika s elegantnim prizvukom - to je stil Ivane Nole koja svaki put spremno pozira napim fotografima. Ovoga puta isfurala je komad, koji u posljednje vrijeme možemo vidjeti posvuda, ali na nov i svjež način.

Zagrebačka dermatologinja Ivana Nola odijeva se elegantno i nenametljivo, no s vremena na vrijeme potpuno iznenadi nekim fora detaljem. Kako voli moderno-klasični stil, tako spaja povratničke i suvremene komade koji ne mogu proći nezapaženo, pogotovo kada prođe špicom.

image
Ivana Nola uklopila je modernu casual jaknicu s elegantnim komadima.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Dokaz da Borna Kotromanić voli i ležerno! Umjesto neobičnih kombinacija, iznenadila je jednom posve drukčijom

Naši fotografi uhvatili su je u centru Zagreba u ležernom, ali profinjenom izdanju. Sudeći po njezinim prijašnjim modnim izdanjima, dermatologinja voli jednostavne, ali damske krojeve koji naglašavaju ženstvenost. U fokusu njezinog novog looka bila je haljina sa sjajnim plisiranim donjim dijelom koju je spojila s plavim kaputom.

No, ako malo bolje pogledate, Ivana ispod kaputa skriva fora komad - kratku štepanu jaknicu koja joj dobro dođe kada je vani još uvijek hladno, a ne želi nositi debele pulovere. Ovakve jakne vratile su se kao ultimativni hit sezone te ih možemo vidjeti posvuda. Obično se nose na traperice, tenisice i kratke topove, no Ivana je svoju uspješno uklopila u cijeli look.

image
Nikamo bez maske!
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Modni dvoboj poznatih dama: Na špici privlačile pažnju luksuznim torbicama, koja svoju bolje nosi?

Pobjednički modni dodatak svakako su bile i sivo-smeđe čizme od brušene kože, kao i maslinasto-zelena torba koja je outfitu dala posebna šarm. Neizostavan dodatak bez kojeg u ovim vremenima ne možemo jest maska, a Ivana ni tu nije zakazala - njezina je razigrana, sa životinjskim uzorkom koji odgovara uzorku na okviru njezinih sunčanih naočala. Što vi mislite?

Linker
11. travanj 2024 23:36