PRESS
Nova lokacija

Poznata domaća dizajnerica nakita otvorila je novi dućan nadomak Tuškanca

Minimalistički nakit poznate domaće dizajnerice savršeno se uklopio u interijer novog prostora kojeg je uredila njezina sestra, pazeći da Ivin autorski ručni rad bude u prvom planu.

Minimalistički nakit poznate domaće dizajnerice savršeno se uklopio u interijer novog prostora kojeg je uredila njezina sestra, pazeći da Ivin autorski ručni rad bude u prvom planu.

Dizajnerica nakita Iva Viljevac Toš otvorila je dućan u Dežmanovom prostoru, i kako je rekla, svoje kreacije smjestila je u besprijekorno uređen ambijent. ‘‘Nisam slučajno odabrala baš Dežmanov prolaz za otvorenje nove poslovnice. Vjerujem da će moji klijenti cijeniti posebnu atmosferu pomalo skrivene ulice u samom centru grada, a istovremeno uživati u prostoru u kojemu sam se i dalje vodila suptilnom estetikom i minimalizmom kako bi elegantan nakit po mjeri suvremene žene došao do izražaja. Jedna od rijetkih ulica u samom centru grada koja u blizini ima dvije garaže, na Tuškancu i u Ilici, omogućila je da se otvorimo i novim klijentima zbog čega ovo nije samo nastavak mojeg dosadašnjeg rada nego zaista novi početak“.

image

Dizajnerica je svojim nakitom stvorila prepoznatljiv brend

PRESS
image

Ovalne police s diskretnom rasvjetom

PRESS

Interijer dućana osmislila je Ivina sestra Tea Viljevac Šarić, koja je i ovoga puta uspjela stvoriti prostor čistih linija i jednostavnih oblika, pri čemu je cijeli koncept uređenja usmjeren na dobivanje funkcionalnog prostora.

Minimalistički nakit izložen je na ugrađenim policama ovalnog oblika, a poseban fokus stavljen je na predstavljanje brenda kroz poruke ispisane na zidovima kao dobrodošlica svima koji vlastitu individualnost ističu njezinim nakitom.

image

Interijer je osmislila Ivina sestra Tea Viljevac

PRESS
image

Minimalistički porstor u skladu je s minimalističkim nakitom

PRESS

Fokus na nakit postignut je i obiljem prirodnog svjetla, a kontinuitet održan prepoznatljivom estetikom, ne samo nakita, već i uređenja prostora.‘‘Svoje klijente želim počastiti ljepotom i prije nego uđu u prostor, ali najvažnije mi je da im posjet mom dućanu ostane upamćen samo po pozitivnom. Prioritet su mi zadovoljni klijenti, zbog čega smatram da ništa ne smijem prepustiti slučaju i vjerujem da brigom o nakitu, ali i prostoru u kojem ga izlažem, prvenstveno pokazujem veliko poštovanje prema svakome tko nas posjeti. Osim stilskih savjeta koje nudimo našim kupcima, omogućili smo i iskustvo kupovine u opuštenoj atmosferi i predstavljanje proizvoda koje izrađujemo s ljubavlju u prostoru koje nadahnjuje i mene i sve koji do nas svrate.“

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

Linker
02. svibanj 2024 11:58