ELLA, ANITA, ANA...

Poznate Hrvatice ovoga ljeta ne izlaze iz omiljenog uzorka koji će biti i apsolutni hit jeseni

Točka, točka, točkica – najkraće bismo mogli opisati omiljene ljetne outfite poznatih dama koje su ih prošetale na najljepšim jadranskim šetalištima...

Haljine, kupaći kostimi, suknje ili bluze... u nijednoj kombinaciji nisu šarmantni kao s neodoljivim točkicama – uzorkom koji oduševljava trendseterice iz sezone u sezonu, a posebno je popularan ljeti. S ovim istovremeno slatkim i seksepilnim uzorkom teško je pogriješiti, a odlično izgleda čak i u naizgled nespojivim kombinacijama kakvu je isfurala Influencerica Ella Dvornik. Ona je nježno plavu košulju na točkice iz Stradivariusa kombinirala s raskošnom bijelom suknjom na točkice s potpisom BiteMyStyle. Lepršava duga suknja s kratkim rezom savršena je za vruće ljetne dane.

U neodoljivoj ljetnoj kombinaciji ovih je dana ulicama rodnog Trogira prošetala i dizajnerica nakita i dekoraterka seta Anita Dujić Broadfoot. Ona pak nosi bijelu haljinu s velikim crnim točkama čiji dizajn potpisuje Ivan Alduk, a zahvaljujućim dugim rukavima i načinu na koji je ova bivša manekenka nosi, ostavlja dojam najglamuroznijeg komada koji odmah želimo posjedovati u svom ormaru.

Obožavamo šarmantne točkice: Pronašli smo 15 neodoljivih komada savršenih za proljetne lookove

image
Haljina iz kolekcije Ivana Alduka koju nosi Anita Dujić
promo

Koliko su točke omiljene kod poznatih Hrvatica dokazuje i glumica Ana Maras Harmander koja odbrojava posljednje dane na godišnjem odmoru, ali u velikom stilu – u bikiniju na točkice pozira suprugu ispred objektiva dok uživaju na jednom od naših najljepših otoka – Visu.

Točkice nas neće napustiti ni u jesenskoj sezoni, a dokaz za to su i nove kolekcije high street brendova. Jedna nam je kombinacija iz Zare posebno zapela za oko, a vjerujemo i okorjelim fashionisticama i šopingholičarkama koje već slažu svoj modni mozaik za nadolazeću sezonu.

image
Nova kolekcija za jesen, Zara
WWW.ZARA.COM

U crno-bijelom vrtlogu: Bezvremenski uzorak nosi se svake sezone, a mi smo izabrali najbolje komade

Linker
19. travanj 2024 20:43