blejzer i hoodie

 ZARA
Stylish kombinacija

Praktično i cosy: Ove zime omiljeni blejzer nosimo s hoodicom

Umjesto dolčevite, T-shirta ili košulje koje smo prije najčešće birali kao kombinaciju sa svojim omiljenim blejzerom, sada je novi trend majica s kapuljačom ili popularna hoodica.

Umjesto dolčevite, T-shirta ili košulje koje smo prije najčešće birali kao kombinaciju sa svojim omiljenim blejzerom, sada je novi trend majica s kapuljačom ili popularna hoodica.

Postoje određeni statement komadi koji nikada ne izlaze iz mode, koliko god se trendovi neprestano izmjenjivali. Ovdje se prvenstveno radi o onoj odjeći koja se može nositi na sve i svašta te u nju itekako vrijedi uložiti nešto više novca. Jedan od bezvremenskih komada koje bismo svi mi trebali imati u svojoj garderobi bez sumnje je i popularni blejzer.

Blejzer u kombinaciji s trapericama već nekoliko sezona ne izlazi iz mode, a brojne fashionistice i it djevojke ovaj su outfit nedavno podigle na još višu razinu. Umjesto dolčevite, T-shirta ili košulje koje smo prije najčešće birali kao kombinaciju sa svojim omiljenim blejzerom, sada je novi trend majica s kapuljačom ili popularna hoodica. Iako na prvu djeluje potpuno nespojivo, sve češće možemo vidjeti upravo stylinge u kojima su u fokusu ova dva komada.

Ova je ležerna kombinacija zapravo svojevrsna mješavina francuske elegancije, američke ležernosti i skandinavskog eklektičnog pristupa modi. Označava savršeni spoj poslovne elegancije i sportske udobnosti, a izgleda odlično na gotovo svaku modnu kombinaciju, bez obzira na to odlučimo li na blejzer i hoodie odijenuti klasične traperice, suknju ili svečane hlače.

U sezoni koja je pred nama najviše će se, ako možemo vjerovati trendsetericama i ponudi high-street trgovina, nositi hoodice sive ili bež boje, ali i one koje na sebi imaju upadljive natpise. Zato smo za vas izdvojili ponudu različitih komada za svaki budžet.

image

Tamnoplava hoodica s natpisom Zara (29,95 eura)/ Bijela hoodica Moncler (385 eura)/ Crvena hoodica Zara (17,95 eura)

ZARA
image

Ružičasta hoodie majica Balenciaga (895 eura)/ Siva hoodie Zara (25,95 eura)/ Siva hoodica Valentino (2400 eura)

MYTHERESA/ZARA
image

Hoodie Max Mara (219 eura) /Tamnoplava majica s kapuljačom i natpisom Balenciaga (1150 eura) /Bež hoodica Kenzo (224 eura)

MTHERESA
Linker
27. travanj 2024 05:30