Đurđa Tedeschi prije revije Comme des Garcones na pariškom Tjednu mode
 Getty Images
Prijestolnica mode

Prepoznatljiv stil Đurđe Tedeschi nije prošao nezapaženo ni u Parizu

Umirovljena sutkinja koja je poznata po osebujnom stilu, svojim modnim kombinacijama redovito osvaja zagrebačku špicu, a fotografi su je zamijetili i u prijestolnici mode gdje je otputovala na Tjedan mode.

Đurđa Tedeschi nigdje ne prolazi nezapaženo - pa čak ni u Parizu! Francuski fotografi njezin su stajling ovjekovječili prije revije Comme des Garcones, jedne od njezinih omiljenih modnih kuća. Ovo nije prvi put da je privukla pažnju na pariškim ulicama, 2015. godine završila je u streetstyle fotogaleriji američkog izdanja Voguea. U njezinoj se garderobi, potpuno lišenoj trendova, mogu pronaći avangardni odjevni komadi japanskih dizajnera Yamamota ili Rei Kawakubo te statement naušnice i ekstravagantni šeširi. Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica posjetila je i revije Junye Watanabea, Yamamota i Haidera Ackermana, a prijestolnicom mode prošetala je u plavo-crnoj kombinaciji. Nosila je haljinu britanske dizajnerice Stelle McCartney, šal Yamamoto, čarape Prada i gležnjače Céline te šešir Pierre Cardin ispod kojeg su se nazirale ogromne naušnice omotane svilom španjolske kuće Balenciaga. Osim omiljenim dizajnerima ikona stila vjerna je i smeđem ružu te frizuri koju nosi već godinama.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 30:  A guest wears a hat, a black dress, blue fringes, a long scarf, outside CDG Comme des Garcons, during Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2018, on September 30, 2017 in Paris, France.  (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)
Getty Images
Đurđa Tedeschi prije revije Comme des Garcones na pariškom Tjednu mode

Linker
19. travanj 2024 09:59