Profimedia, Mega Agency
komad proljeća

Princeza Eugenie osvaja u proljetnom kaputiću iz Zare koji si svatko može priuštiti

Princeza Eugenie privukla je brojne poglede na ulicama Londona ponajviše zbog proljetnog kaputića iz lanca ulične mode Zara.

Modni komad iz popularnog high street dućana Zara, kojeg ovih dana u šetnji prohladnim Londonom nosi britanska princeza Eugenie, na posljednjim je rasprodajama koštao svega stotinjak kuna i rasprodan je do posljednjeg komada. Rođakinja prinčeva Williama i Harryja u Zarinom je kaputiću izgledala vrlo šarmantno, a kombinirala ga je uz predimenzioniranu maslinastozelenu košulju, crne skinny traperice i gležnjače. Dozu glamura podarila joj je mala crna torbica koju je na dugačkom zlatnom lancu nosila u ruci.

Princess Eugenie of York arriving at the Bluebird Cafe.
25 Apr 2018, Image: 369694891, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Inače, princeza Eugenie i njezin dečko Jack Brooksbank zaručili su se početkom godine u Nikaragvi, nakon sedam godina veze. Svijetu su nedugo zatim objavili da će vjenčati ove jeseni, svega nekoliko mjeseci nakon što će pred oltar stati Eugenijin rođak, princ Harry, i njegova Meghan Markle. Tako će Eugenijino vjenčanje biti u sjeni sve dok se malo ne stiša pompa oko britanskog vjenčanja godine zakazanog za 19. svibnja. Inače, i 28-godišnja Eugenija i 31-godišnji Jack vjenčat će su u istoj u kapelici svetog Georgea u Windsoru, baš kao i Meghan i Harry.

20 May 2017.

Pictured:
Princess Eugenie
Jack Brooksbank

The wedding of Pippa Middleton and James Matthews at St Mark's Church in Englefield Green., Image: 332993727, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Linker
18. travanj 2024 15:12