Baš kao Barbie

Princeza Victoria ne odustaje od "barbiecore" estetike, poglede je privlačila ružičastom kreacijom

Švedska prijestolonasljednica inače je velika obožavateljica razigranih volana, pastelnih boja i ženstvenih krojeva, a ovog je puta oduševila u potpuno ružičastom odijelu koje joj je pristajalo kao saliveno.

U mnoštvu trendova koji su obilježili 2023. godinu bio je i takozvani "barbiecore" koji je svoj vrhunac popularnosti doživio zahvaljujući hit filmu o mnogima najdražoj lutki. S obzirom na to da je Barbie bila velika ljubiteljica ružičaste boje, nije dugo trebalo da se popularnost ove upečatljive nijanse proširi među trendsetericama i poznatim "it" djevojkama i damama.

Nakon glumice Margot Robbie koja je slavnu Barbie i utjelovila u istoimenom filmu, nošenju ružičastih komada ubrzo su se pridružile i ostale poznate dame poput Anne Hathaway, Megan Fox, Kim Kardashian i Leonie Hanne. No "barbiecore" estetika osvojila je i članove kraljevskih obitelji koje i u 2024. rado nose pink kombinacije.

Jedna od njih je i švedska princeza Victoria koja je zajedno sa suprugom, princom Danielom u trodnevnoj posjeti Kaliforniji poglede privlačila efektnim ružičastim odijelom ispod kojeg je odjenula i svijetloružičastu košulju.

image

Princeza Victoria i princ Daniel tijekom trodnevnog posjeta Kaliforniji

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Švedska princeza i inače je ljubiteljica ružičastih outfita

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Švedska prijestolonasljednica svoj je trendi "barbiecore" look dodatno upotpunila minimalističkom maslinasto zelenom torbicom, visećim okruglim naušnicama i bež salonkama na petu, dok je svoju dugačku kosu tek lagano podignula u elegantnu punđu.

S obzirom na to da je princeza Victoria i inače velika ljubiteljica volana, pastelnih boja i finih krojeva, ovo joj nije prvi put da nosi ružičasto od glave do pete. U posjeti bolnici Karolinska University Hospital u Solnu pojavila se tako u monokromatskom ružičastom odijelu poznatog švedskog brenda Rodebjer, kojim je pokazala kako se ova upadljiva boja može bez problema nositi i u nešto formalnijim prilikama.

image

Princeza je pravi dokaz kako se ova razigrana boja može nositi i u formalnijim prilikama

IBL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 22:15