IT styling

Pronašli smo komade kakve nosi poznata pjevačica! U bijelom od glave do pete!

Ako trebate inspiraciju, predlažemo monokromatski look kakav nosi Kelly Rowland. A otkrivamo i trikove kako postići tu savršenu opuštenost.

Tko nije želio kopirati stil zvijezda na početku ovog milenija, omiljenih Destiny‘s Child? Traperice niskog struka, crop topovi, military jakne, a make up u tisuću boja... Sve je to na vrhuncu slave nosila pjevačica Kelly Rowland koja je ovih dana viđena u Zapadnom Hollywoodu u izdanju koje možemo nositi još kratko, do kraja ljeta.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bijeli monokromatski outfit svakako želimo kopirati, pogotovo u tjednu u kojem nas čeka još jedan toplotni udar. Pjevačica nosi košulju s ovratnikom na kopčanje i par odgovarajućih bijelih kratkih hlača visokog struka. Za opušteni dojam košulju je zavezala u čvor što je dobar trik kad želite istaknuti struk. S bijelim outfitom Rowland je kombinirala sandale s remenčićima u nude nijansi, a torbica u zelenoj boji odlično se uklopila. Inače, dobar stilistički savjet, kad želite vizualne izdužiti noge, odaberite obuću u boji kože, provjereno djeluje.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ako vas je Kelly inspirirala za ljetni styling i navela da na Youtube potražite stare plesne hitove Destiny‘s Child, savjetujemo kako postići monokromatski look kakav nosi pjevačica. Pronašli smo za vas kratke hlače, a ovisno o željama, mogu biti elegantne hlače s džepovima ili klasične hlače od bijelog trapera.

image

Kratke hlače visokog struka/Zara/199,90 KN

ZARA
image

Kratke hlače od trapera/Zara/159,90 KN

ZARA

Bijelu košulju sigurno već imate u ormaru, a ako pak trebate laganu ljetnu varijantu, predlažemo lanenu ili košulju s našivenim džepovima što će vam dati i dozu uniformiranosti. Iskoristite ljeto i preplanulu put za bijele kombinacije, uvijek su efektne.

image

Bijela košulja s džepovima/Zara/229,90 KN

ZARA
image

Bijela lanena košulja/Zara/179,90 KN

ZARA

Linker
17. travanj 2024 11:50