Vjerna jednom modelu

Pronašli smo tenisice koje Kate Middleton nosi bez prestanka

Princeza od Walesa vjerna je ovom brendu tenisica i jedan model nosi na repeat. A osim Kate, ove tenisice vole i Meghan Markle, Jennifer Garner, reese Witherspoon... Pritom, cijena im je sasvim prihvatljiva!

Postoje neki modni brendovi koje slavne dame naprosto obožavaju, a tenisice- Veja jedne su od njih. U brojnim prilikama nosila ih je Kate Middleton, pa i prilikom posljednjeg posjeta dobrotvornoj organizaciji za pomoć mladima u Bathu.

Kate je još jednom pokazala da je spretna u spajanju sportskih i business komada: odlučila se za bijelu, jednostavnu modnu kombinaciju rebrastog topa i hlača na crtu, koju je upotpunila upečatljivim žutim sakoom brenda LK Bennett. Veja Esplar tenisice s metalik logom kombinirala je s ovim outfitom, a isti model nosila je i nedavno, nakon krunidbe kralja Charlesa III., tada u kombinaciji sa sakoom plave boje i tamnim skinny trapericama.

image
KIN CHEUNG AFP

Brend je dostupan i na našem tržištu, dok tenisice dolaze po cijenama od 130 do 170 eura. Doduše, često je model kojeg nosi Kate rasprodan, čemu pridonosi činjenica da ih obožava buduća kraljica kojom se obožavatelji često inspiriraju. Osim ovog modela, Veja u ponudi ima brojne modele drugačijeg dizajna, a sve su jednako prilagodljive različitim lookovima. Meghan Markle i Emily Ratajkowski imaju nekoliko modela, a Anne Hathaway primjerice obožava klasične Veja V-10 tenisice.

image

Kate Middleton u Veja tenisicama

KIN CHEUNG AFP

Veja tenisice prepoznatljive su po znaku V i jedne su od najpopularnijih na tržištu posljednjih nekoliko godina. Spoj pristupačne cijene, dobrog dizajna koji se lako uklapa u svaki stil i situaciju te velik izbor modela čine ih savršenim izborom i komadom koji čini dio bezvremenske capsule garderobe.

image

Kate Middleton

SHUTTERSTOCK

Brend su još 2004. godine u Francuskoj pokrenuli Sébastien Kopp i François-Ghislain Morillion, no planetarno popularne postaju tek oko 2018. godine, kada je u njima viđena Meghan Markle. K tome, od samih početaka brend se vodi filozofijom ekološke održivosti pa su rađene od materijala poput reciklirane plastike i organskog pamuka, dok je dizajn uvijek jednostavan i bezvremenski.

image

Veja Esplar tenisice; Zalando (130 eura)/ Veja Campo tenisice; Farfetch (161 euro)

PROMO
image

Veja V-10 tenisice; Karla (175 eura)/ Veja V-12 tenisice; Karla (165 eura)/ Veja Campo tenisice; Zalando (149 eura)

PROMO
Linker
12. travanj 2024 06:48