Carla Bruni u Veneciji

 MARIO CARTELLI/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Jednostavno efektno

Prva dama stila: Carla Bruni u haljini talijanske kuće oduševila u Veneciji

Bivša prva dama Francuske pojavila se u glamuroznom crnom izdanju koje je razbila interesantnim detaljem.

Bivša prva dama Francuske pojavila se u glamuroznom crnom izdanju koje je razbila interesantnim detaljem.

Carla Bruni još je jednom dokazala da posjeduje nepogrešiv smisao za modu. Pjevačica i bivša prva dama Francuske u Veneciju je stigla u pratnji supruga, bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, a na crvenom se tepihu pojavila zbog premijere filma "Tatami" koji je, zbog iranskog-izraelskog redateljskog dvojca pobudio intereses javnosti i prije prikazivanja.

Bruni je za nedjeljno pojavljivanje na 80. izdanju Venecijanskog filmskog festivala odabrala kreaciju modne kuće Valentino. Izazovna, ali profinjena crna haljina naglasila je njenu vitku figuru koju održava i u 55. godini. Sama haljina poprilično je jednostavnog, pripijenog kroja s dužim šlepom, a razigravaju je tek visoki prorez i duboki V izrez koji u spoju s crnom daju na iluziji visine i savršeno komplimentiraju figuri. Međutim, dodatak tri srebrna presijavajuća cvijeta u formi broša na vratu razbili su monotoniju kombinacije i dali zanimljivost looku koji je Bruni začinila crnim sunčanim naočalama koje je u jednom trenutku iskoristila i za poziranje fotografima. Ostatak kombinacije uskladila je s haljinom i srebrnim detaljem pa je obula crne sandale, a od nakita je nosila upečatljivu narukvicu te naušnice koje su pristajale uz srebrno presijavanje broša.

image

Carla Bruni zablistala je u haljini Valentino

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako su u Veneciju stigli zajedno, Carla Bruni je na crvenom tepihu pozirala bez supruga Nicolasa Sarkozyja s kojim je u braku od 2008. Upoznali su se 2007. godine na spoju na slijepo, a vjenčali tek sedam tjedana kasnije te su u braku dobili kćerku Giuliju . "Bila je to ljubav na prvi pogled. Nikad nisam mislila da će mi se nešto tako dogoditi u 40-ima, to je ludo i zapravo sam sretna da se sve tako odigralo" izjavila je bivša talijanska manekenka i supermodel u intervjuu s Naomi Campbell. Zgodna 55-godišnjakinja nekad je bila poznata kao fatalna zavodnica te ju se povezivalo s brojnim slavnim muškarcima - između ostalog i s bivšim francuskim premijerom Laurentom Fabiusom te Mickom Jaggerom i Ericom Claptonom.

Linker
29. travanj 2024 06:47