vratila se s praskom

Rihanna se vratila i na modnu scenu u haljini poznatog ekscentričnog dizajnera

Uz nju je na crvenom tepihu cijelo vrijeme bio partner A$AP Rocky s kojim je u svibnju dobila dijete.

Samo nekoliko dana nakon najave dugoočekivanog glazbenog povratka, Rihanna se s partnerom A$AP Rockyjem pojavila na premijeri filma "Black Panther: Wakanda Forever" za koji je snimila singl "Lift Me Up".

Glazbenica i reper modno su se uskladili, a o njezinoj "povratničkoj" haljini za crveni tepih još dugo će se pričati. Rihanna je odjenula šljokičastu haljinu neobičnog kroja s potpisom dizajnera Ricka Owensa u kombinaciji s dugim rukavicama, a od detalja se najviše isticala mnoštvo naušnica na njezinoj ušnoj resici. Look je upotpunila parom štikli u boji haljine. Za dodatnu dozu glamura, Riri je isfurala spuštenu kosu s blagim valovima.

image

Rihanna i ASAP Rocky

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Rocky je pak nosio predimenzioniranu svijetlo sivu jaknu i odgovarajuće hlače te je cijelo vrijeme bio uz Rihannu. Par je 13. svibnja dobio prvo dijete, dječaka, no još nisu otkrili njegovo ime.

Njezin singl za nadolazeći film, za koji se očekuje da će zaraditi nevjerojatnih 175 milijuna dolara tijekom svog debija na blagajnama sljedećeg mjeseca, bit će objavljen u petak.

Rihannin posljednji album bio je "Anti" iz 2016, a posljednji singl objavila je 2020.

Osim novog singla, Riri je na Twitteru napisala: "Odbrojavanje počinje sada... #SavageFentyShow Vol. 4", označavajući Savage X Fenty, Prime Video i Amazon Fashion, što znači da uskoro stiže Rihannina najnovija Savage X Fenty kolekcija.

Prije manje od mjesec dana, glazbenica je potvrdila će sljedeće godine nastupiti u poluvremenu Super Bowla, iako je to odbila 2019., solidarizirajući se s bivšim igračem američke Nacionalne nogometne lige Colinom Kaepernickom. On je dobio otkaz u momčadi zbog klečanja tijekom himne u znak protesta protiv policijske brutalnosti i rasne nejednakosti. Nakon što je postao slobodan igrač, nije dobio više niti jedan angažman.

Linker
19. travanj 2024 02:08