uvijek u trendu

Rihanna zna kako nositi jedan od najpoželjnijih komada sezone - biserne ogrlice

Da su upravo ovakve velike ogrlice koje nosi Rihanna i dalje jedan od must have komada sezone, pokazuje nam i bogata ponuda high street brendova u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe.

Biseri su ove sezone u velikom fokusu, kako na odjeći, tako i na obući. No i dalje se nose kao nakit, a posebno su popularni na ogrlicama. Naime, ovim se trendom vodi i pjevačica Rihanna nikako nije mogla proći nezapaženo u šetnji Los Angelesom, a u središtu je pozornosti bila upravo njezina velika statement Dior vintage biserna ogrlica. Upravo takva ogrlica nedavno je prodana na aukciji za 2000 eura. Ogrlicu je uskladila s prozirnim topom koji joj je otkrivao grudnjak, široke plave traperice i dugi crni kaput s krznom. Već je poznato kako 35-godišnjakinja i inače voli nositi biserni nakit pa se tako često odlučuje upravo za glomazne i upadljive statement komade koji ostavljaju bez daha te svakoj kombinaciji daju željeni WOW efekt.

image

Rihanna je svoj casual look odlučila upotpuniti glamuroznom bisernom ogrlicom koja je odvlačila svu pozornost

DIGGZY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA DIGGZY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Bez obzira na to kojeg stila bila njezina kreacija za crveni tepih ili tek dnevni izlazak, velika je vjerojatnost da će dio outfita biti neki značajni ukras poput biserne ogrlice. Tako je posebno oduševila na ovogodišnjoj Met Gali kada je uz luksuznu bijelu haljinu nosila ogrlicu koja kombinira dijamante i, naravno, bisere.

image

Rihanna je vjerna efektnom nakitu, a ovu bisernu ogrlicu nedavno je iskombinirala na luksuznu haljinu Karla Lagerfelda

MATT BARON/SHUTTERSTOCK MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Da su velike biserne ogrlice koje nosi Rihanna jedan od must have komada sezone, pokazuje nam i ponuda high street brendova gdje možemo pronaći nakit po pristupačnim cijenama.

image

Paket ogrlica s umjetnim biserima Zara (25,95 eura)

ZARA
image

Paket ogrlica s velikim umjetnim biserima Zara (17,95 eura)

ZARA

image

Ogrlica s umjetnim biserima i lancem Mango (15,99 eura)

MANGO
image

Ogrlica s umjetnim biserima Mango (11,69 eura)

MANGO
image

Ogrlica od umjetnih bisera s mašnom od kamenčića Bershka (19,95 eura)

BERSHKA
Linker
24. travanj 2024 06:23