Povodom Valentinova

Romantična izdanja: Pogledajte nove modele vjenčanica poznatog hrvatskog brenda Alduk

Novi modeli vjenčanica koje smo u kampanji mogli tek naslutiti, sada su zasjali punim sjajem u svježem, modernom autorskom rukopisu poznatog dizajnera. Raskošan dojam je istaknut naborima, zanimljivim krojevima, detaljima bisernih naramenica i predimenzioniranih mašni, cvjetova te latica.

Valentinovo je ljepše uz nove modele Alduk vjenčanica, a moderni, posebni i uvijek kreativni modeli ovog domaćeg brenda koji nas uvijek iznova oduševi sada su dobili novo ruho. Sve buduće mladenke mogu ih isprobati u dizajnerovu showroomu u Draškovićevoj 33 uz obaveznu prethodnu rezervaciju termina.

"Godinu smo otvorili predstavljanjem posebne i kreativne bridal kampanje, koju zajedno s timom radim pomičući granice shvaćanja vjenčane mode. Ono što je okosnica mog rada i ove kolekcije vjenčanica jest izuzetno atraktivan dizajn svakog modela koji pomnije možemo proučiti u lookbooku kojeg upravo predstavljamo", rekao je dizajner Ivan Alduk.

image
SANJA JAGATIĆ
image
SANJA JAGATIĆ
image
SANJA JAGATIĆ

Novi modeli vjenčanica koje smo u kampanji mogli tek naslutiti, sada su zasjali punim sjajem u modernom autorskom rukopisu poznatog dizajnera. Vjenčanice se izrađuju po mjeri svake mladenke uz potrebnu prilagodbu, a izabrati samo jednu kad ih u Alduk showroomu ima preko 80 komada, uistinu je veliki izazov. No to su ipak sve slatke muke jer nam je jasno zašto su baš ovi modeli izbor mnogih mladenki.

image
SANJA JAGATIĆ
image
SANJA JAGATIĆ
image
SANJA JAGATIĆ

Kratki modeli haljina, kao i efektni kombinezoni idealni su za presvlačenje nakon ponoći ili za manja, intimnija vjenčanja, dok oni dugi, s rasporkom, naborima, profinjenim i pročišćenim tkaninama koje ističu siluetu tijela nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Tkanine su bogate, a raskošan dojam je istaknut naborima, zanimljivim krojevima, detaljima bisernih naramenica i predimenzioniranih mašni, cvjetova te latica.

image
SANJA JAGATIĆ
image
SANJA JAGATIĆ

"Ovaj put smo se odmaknuli od romantične čipke te predstavili jedan moderan dizajn koji izvrsno balansira s vjenčanom klasikom, ali na novi, dizajnerski način s twistom. Reakcije su divne, a naš showroom je u popodnevnim i subotnjim terminima popunjen nekoliko tjedana unaprijed", dodao je dizajner.

image
SANJA JAGATIĆ
image
SANJA JAGATIĆ

Svi modeli vjenčanica šivaju se po mjeri uz obaveznu probu, a svoju je idealno naručiti tri do šest mjeseci prije vjenčanja, dok se cijene ovih modela kreću se od tisuću pa do 1,9 tisuća eura.

Linker
22. travanj 2024 20:56