SHUTTERSTOCK
Modna lekcija

Sako, cipele, hlače: Kraljica Letizia nosi savršenu proljetnu kombinaciju

Ova tri komada čine dio kapsulne garderobe i nosit će se cijele proljetne sezone!

Ova tri komada čine dio kapsulne garderobe i nosit će se cijele proljetne sezone!

Španjolska kraljica Letizia odlučila se začiniti proljetnu modnu garderobu uz nijansu koja je trenutno jedna od najpopularnijih - na valu Barbiecore trenda, ružičasta ne silazi s trona najpoželjnijih, a nosi se od glave do pete ili pak balansirana s neutralnim nijansama.

U posljednjem outfitu kraljice Letizije možemo izdvojiti - gotovo sve komade koje je nosila kao isplativu modnu investiciju. Ako ste pretraživali nedavne kolekcije modnih brendova, sigurno ste primijetili brojne komade od tvida, a sako je jedan od najpopularnijih. Ovaj modni komad nosi se desetljećima, a iz godine u godinu dostupan je u osvježenom, suvremenom izdanju, pa ove godine nosimo skraćene modele ukrašene zlatnim gumbima. Letizia je ružičasti model spojila uz bezvremenske bijele hlače lepršavih nogavica i visokog struka, što je istaknulo vitku figuru.

image
SHUTTERSTOCK

Ovakva elegantna kombinacija nosiva je u raznim kombinacijama koje traže profinjeniji dress code, dok pastelne i nježne boje odašilju energiju proljeća i ženstvenosti. A osim trendi sakoa, Letizia je odabrala i must have cipele nove sezone - model otvorene pete s kitten potpeticom u nude nijansi nameće se kao idealni - udobni - i stylish komad kojeg nosimo od jutra do mraka.

image

Jakna od tvida Mango (69,99 eura)/ slingback cipele Zara (35,95 eura)/ hlače na crtu H&M (139 eura)

Promo
Linker
26. travanj 2024 21:34