INSPIRACIJA ZA VALENTINOVO

Šalabahter za Dan zaljubljenih: 5 darova s kojima nećete pogriješiti

Darove za one koji su nam najbliži najčešće teško biramo jer bi željeli da su posebni, da imaju osobnu notu ili, pak, želimo nekome ostvariti tajnu želju. Za sve s nedostatkom ideja imamo pet prijedloga s kojima svoju najdražu osobu nećete razočarati ovog Valentinova.

Nakit je uvijek odličan izbor, osobito kada se radi o decentnom komadu koji se može lako uklopiti u svakodnevne kombinacije, ali će biti odličan odabir i za svečanije prilike. S obzirom na to da smo krajem godine vidjeli kako su perlice, šljokice i zakovice našli svoje mjesto na odjevnim predmetima, neupitno je da će i ove biti poželjni - pa potražite modni dodatak koji će zabljesnuti zahvaljujući kristalima.

Ako svojoj ljubavi želite pokazati da ste ove godine "50 nijansi zaljubljeniji" možete je iznenaditi seksipilnim bodijem u stilu onih kakve nosi Anastasia Steele za svojeg voljenog Christiana Greyja, ali taj poklon ne moraju nužno kupovati muškarci. Kupite ga sebi i svojeg dragog iznenadite nakon romantične večere. Naravno, za obožavatelje filmskog serijala "Pedeset nijansi sive" idealan odabir će biti gledanje novog i posljednjeg nastavka - "Pedeset nijansi slobodniji" - koji je ekskluzivno u multipleksu Cineplexx dostupan od 7. veljače. No, požurite s rezervacijama jer je premijera u sklopu Ladies Nighta već rasprodana. Vrhunac ljubavno-erotske sage idealan je i za izlazak s prijateljicama, osobito ako ste prva dva filma gledale zajedno.

Odmah nakon nakita i donjeg rublja, odličan odabir su i beauty proizvodi: ona će biti oduševljena sjajilom s mat efektom koje možete dodati seksipilnom bodiju i nijansu uskladiti s tamnocrvenim trakicama, dok će njega očarati Bvlgarijev parfem Man in black intenzivnim notama ambera, kože, drveća i začina.

Za one malo zahtjevnije po pitanju poklona, spas ćete pronaći u poklon bonu City Centera one kojim darujete shopping u više od 450 trgovina, a možete ga kupiti i online. U slučaju da vam uz naših top 5 proizvoda koje možete kupiti u City Centeru one treba dodatna inspiracija, uvijek je možete pronaći na stranici City Mix&Match gdje vas očekuju prijedlozi za shopping iz omiljenih trgovina.

Bodi Yamamay (419 kn); Parfem Bvlgari Man in black 60 ml, Douglas (579 kn); Tekući ruž NYX (53,90 kn); Narukvica Swarovski (829 kn); Poklon bon City Centera one

Linker
16. travanj 2024 03:58