Davor Matota
SAMO ODVAŽNO

Sandale i čarape na špici: Tko bi se još odvažio na takvu kombinaciju!

Iako se skrivala iza crnih, mačkastih sunčanih naočala, modnu dizajnericu Matiju Vuicu bilo je teško ne primijetiti i po osebujnom modnom stilu prepoznati na zagrebačkoj špici.

Iako sandale i čarape već nekoliko sezona slove za prihvatljiv modni spoj, rijetko tko ih se usudi nositi zajedno. Ipak, Matija Vuica rado eksperimentira i vješto spaja nespojivo pa je tako privukla znatiželjne poglede i na zagrebačkoj špici.

Majicu s natpisom modna je dizajnerica uskladila s plisiranom suknjom te s kraljevski plavom nijansom suknje povezala i čarape koje su se zahvaljujući otvorenim sandalama našle u prvom planu. Šljokičasti modni dodatak odvažno je nosila u kombinaciji s vrtoglavim potpeticama koje njoj nikada nisu predstavljale baš nikakav problem.

Spica / Zagreb 19.04.2018. / foto: Davor Matota / Matija Vuica
Davor Matota

S obzirom na to da je nedavno otvorila prvi atelier izvan Hrvatske, omiljena domaća modna dizajnerica ima posla preko glave: u MM Gallery u Međugorju ponuđene su njezine raskošne vjenčanice i svečane haljine. Matija, koja ujedno slovi za jednu od naših najpoznatijih dizajnerica vjenčanica koje nastaju u Zagrebu, često je i u tom mjestašcu u BiH na raspolaganju svojim klijenticama.

Spica / Zagreb 19.04.2018. / foto: Davor Matota / Matija Vuica
Davor Matota

Linker
19. travanj 2024 06:49