ledeno plava

Savršen spoj: Nova hit boja savršeno ‘dublira‘ neutralnost bež tonova

Na listi modnih trendova koji su se nametnuli kao dominantni, a koje vam ovu subotu donosimo, jesu i ovalne torbe s kratkom ručkom.

Puder plava nijansa neočekivano se pojavila među standardno zagasitim komadima iz jesensko-zimskih kolekcija (za što su zaslužni brendovi Fendi i Hermès), da bi u onima za proljeće i ljeto 2023. zaigrala jednu od glavnih uloga.

Od modne kuće Givenchy pa do brenda 16Arlington, svi su joj dali na važnosti, kao novoj hit boji koja savršeno "dublira" neutralnost bež tonova. Ne, nije riječ o klasičnoj baby blue nijansi koja je bila popularna početkom prošle godine - ova svijetloplava ima pomalo hladni, ledeni efekt, što je čini iznimno sofisticiranom i atraktivnom te dovoljno važnom da joj posvetimo modnu temu u novom broju.

image

Justin i Hailey Bieber

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na listi modnih trendova koji su se nametnuli kao dominantni, a koje vam ovu subotu donosimo, jesu i ovalne torbe s kratkom ručkom. Za njihovu "renesansu" zaslužna je jedna torbica brenda Yves Saint Laurent koja je u kratkom roku ušla u stilsku legendu.

O kojem je modelu riječ - otkrijte u novom broju!

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
23. travanj 2024 17:56