PROFIMEDIA
TOP LOOK

Seksepilno izdanje mlade glumice: Neobična bijela haljina privlačila je poglede

Zvijezda serije "Euforija" ponovno je oduševila novim izgledom na Tjednu mode u Parizu dok je gledala reviju brenda Louis Vuitton.

Zvijezda serije "Euforija" ponovno je oduševila novim izgledom na Tjednu mode u Parizu dok je gledala reviju brenda Louis Vuitton.

Poznata glumica i pjevačica Zendaya stigla je na pariški Tjedan mode gdje je modna kuća Louis Vuitton imala predstavljanje svoje kolekcije proljeće/ljeto 2024. 27-godišnja glumica, koja je i zaštitno lice brenda, je pokazala seksepil u bijeloj haljini spomenutog brenda. Kreacija ima dugi patent zatvarač, a glumica ga je više-manje ostavila otvorenim kako bi pokazala dekolte, ali i zadržala visoki prorez. Haljina je ukrašena sa zlatnim lančićima na naramenicama. Svoju dugu ravnu kosu zataknula je iza ušiju što joj je dodatno otvorilo lice, a od šminke se odlučila za lagano rumenilo na obrazima, smokey eyes i tamni ruž na usnama.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image
OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Glumica uvijek zadivi na crvenom tepihu, a to ni ne iznenađuje jer joj je stilist poznati Law Roach s kojim surađuje od početka svoje karijere. Ne bi se reklo da žali zbog neke modne kombinacije, ali ipak, za magazin Elle, glumica je otkrila da joj se itekako dogodila modna katastrofa. Naime, dok je promovirala seriju "Shake it up", glumica je nosila hlače širokih nogavica, plavi kardigan i majicu na pruge za koju je rekla da je podsjeća na Walda, lika iz serijala koji je kod nas poznat kao "Gdje je Jura". Taj look glumica je nazvala "njemačka Zendaya", a u šali je rekla kako je ljuta na svog prijatelja i stilista Lawa Roacha jer joj je dopustio da to odjene.

Ipak, rijetko kad griješi pa je i njezin look s prethodnog Tjedna mode u Parizu, kada je Louis Vuitton predstavljao zimsku kolekciju, postao jedan od hit modnih odabira - tada je nosila kratke hlačice u kombinaciji s jaknom životinjskog printa, ispod koje je nosila sićušni trokutasti grudnjak, dok je visoke čizme uskladila s uzorkom na jakni.

Linker
28. travanj 2024 20:01