malo inspiracije

Seksi izdanje za dan: Heidi Klum privlačila poglede u uskim tajicama i kratkom korzetu

Bivša modelica oduševila je fanove ispred studija gdje se snima show America‘s Got Talent te pokazala da korzet funkcionira i u dnevnoj varijanti.

Supermodelica Heidi Klum već godinama nosi upečatljive modne kombinacije koje nas svaki put iznova oduševljavaju. Bivša anđelica Victoria‘s Secreta i članica žirija America‘s Got Talent pozirala je ispred studija u kojem se snima show u vrlo seksi izdanju.

image

Heidi Klum

IAMKEVINWONG.COM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Klum je nasmijano mahala fotografima i fanovima koji su se okupili ispred studija, ali najviše pažnje je privlačila njezin odvažan modni odabir. U prvom planu bio je kratki korzet u obliku grudnjaka ukrašen točkicama, kopčama i kožnatim detaljima, a spojila ga je s posve neočekivanim komadom - Dolce & Gabbana kratkim tajicama koje podsjećaju na one koje nosi biciklisti (zato ih i zovu bicke).

Za dodatnu dozu kulerstva Klum je isfurala kratku kožnatu jaknu i nabacila velike sunčane naočale u avijatičarskom stilu.

Vitke noge je istaknula kožnatim čizmama s remenjem, a od modnih dodataka nosila je crnu torbu i zlatne naušnice.

Dolce & Gabbana je jedan od njezinih omiljenih brendova pa je haljinu s njihovim potpisom nosila i na crvenom tepihu uoči drugog polufinala showa America‘s Got Talent Klum. Kreaciju na jedno rame s puf rukavom kombinirala je s ružičastim sandalama na visoku petu.

image

Sofía Vergara i Heidi Klum.

FAYE`S VISION/COVER IMAGES/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Uz nju je bila njezina kolegica Sofia Vergara koja je također nosila Dolce & Gabbana haljinu bez naramenica s naglaskom na grudnjak optočen s perlicama. Čini se da su obje prihvatile novi trend "Barbiecore" koji je postao popularan zahvaljujući nadolazećem filmu s Margot Robbie u glavnoj ulozi koja će glumiti najpoznatiju holivudsku plavušu - Barbie lutku.

Linker
23. travanj 2024 16:47