modna reciklaža

Severina ‘kopirala‘ Kate Middleton: Na odmoru nosi staru haljinu

Dok se u Hrvatskoj nagađa o odnosu njenih bivših emotivnih partnera, Severina uživa na odmoru u Italiji. Prošlog vikenda zabavljala je uzvanike na vjenčanju glumaca Tihane Lazović i Branislava Trifunovića, a onda je otputovala na jug nama susjedne zemlje. Svojim se obožavateljima javila s dvije fotografije na Instagramu i pokazala da se u njenom ormaru nalaze neki antologijski komadi kultnih modnih brendova.

Najprije je objavila fotografiju iz gradića Matere, koji se smatra najstarijim naseljem u Italiji, a odjenula je prugastu crveno-bijelu haljinu kultnog talijanskog dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana. Haljina je nešto starijeg datuma, jer je bila dio kolekcije za proljeće/ljeto 2016. godine, a na Severini smo je već vidjeli 2018. godine. Tako se pjevačica poslužila trikom vojvotkinje Kate Middleton, koja voli reciklirati svoje outfite.

image

Modna revija Dolce & Gabbane 2015. godine

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Severina Vučković na Danima Dioklecijana 2018. godine

PAUN PAUNOVIC/CROPIX CROPIX

Uz nju nosila je malu crnu Chanel torbicu. Od kraja 2019. godine luksuzni modni brend Chanel povisio je cijene nekih svojih klasičnih modela torbica za gotovo dvije trećine. Glasnogovornica brenda krajem prošle godine rekla je da je to odgovor na neutvrđene fluktuacije tečaja i promjene u troškovima proizvodnje te pokušaj ujednačavanja cijena u cijelom svijetu. Mnogi su pakl bili sigurni da Chanel nastoji postati ekskluzivniji i poželjniji brend te postići status Hermesa.

Potom se javila iz hotela Borgo Egnazia, a pažnju je privukao njen šešir. Model od rafije nosi potpis Max Mare, a cijena mu je 260 eura.

Linker
19. travanj 2024 19:14