Saša Zinaja
luda kombinacija

Sexy, cool: Viktorija Rađa neočekivano frajerskim outfitom zaradila peticu

Zgodna Splićanka odvažila se na ludu kombinaciju boja i spajanje glamuroznih komada sa casual majicom te zaradila čistu peticu u našem modnom imeniku.

U moru glamurozno dotjeranih celebrity lica koja su sinoć osvanula na reviji dvojca ELFS u Hrvatskom glazbenom zavodu istaknula se Viktorija Rađa koja se odlučila za urbanu kombinaciju u damskoj izvedbi.

Uz takozvanu 'lob' frizuru, odnosno oštro rezani dulji bob, Viktorija je izgledala odlično u ludoj kombinaciji crvene i svijetlo ružičaste boje koja je jedna od većih iznenađenja iz nove kolekcije poznatog modnog dua.

Saša Zinaja

Uz crvenu kožnatu pencil suknju, koju su gledatelji imali priliku vidjeti na pisti, 41-godišnja supruga slavnog hrvatskog košarkaša odjenula je uz ružičastu majicu s kapuljačom i printom usana žene koja u zubima drži metak s natpisom ELFS.

Uz komade s hrvatskim potpisom, Viktorija je privlačila poglede u sad već kultnom modelu cipela Valentino s remenčićima i zakovicama.

Press foto

'Rockstud' štikle velik su hit u svijetu mode još od 2010. godine, kad su prvi put predstavljene javnosti, a cijene im variraju od pet do devet tisuća kuna, ovisno o modelu. Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Emma Stone i Eva Longoria samo su neke od slavnih dama koje je su se također zaljubile u ovaj model.

Trenutke prije revije zgodna Splićanka iskoristila je kako bi 'uhvatila' nekoliko selfieja s dvojcem zaslužnim za njezinu kombinaciju.

Instagram

Linker
17. travanj 2024 14:41