Klem weddings

 KLEM WEDDINGS
Bridal inspo

Sezona vjenčanja: Instagram su preplavile fotografije predivnih vjenčanica poznatih influencerica

Moderne mladenke u 2023. godini biraju ležerniji pristup svadbenom looku koji je u prvom redu stylish i praktičan, a što je još važnije, njime ostaju vjerne svom uobičajenom stilu.

Moderne mladenke u 2023. godini biraju ležerniji pristup svadbenom looku koji je u prvom redu stylish i praktičan, a što je još važnije, njime ostaju vjerne svom uobičajenom stilu.

Sezona vjenčanja u punom je jeku, a na Instagramu se redaju fotografije bajkovitih vjenčanja od kojih je svatko romantično, posebno i - stylish, na svoj način. Svadbena fotografija posljednjih je sezona na još višem levelu, kako u inozemstvu tako i na našim prostorima gdje su se isprofilirala već slavna fotografska imena.

Influencerice i djevojke čiji stil volimo pratiti posljednjih tjedana odjenule su vjenčanice i okrunile svoje veze brakom, a posljednja od njih je srpska influencerica i poduzetnica Una Krlić koja je "da" izrekla svom partneru i odvjetniku Pavlu Anušiću, bratu poznatog dizajnera Mihaila Anušića, vlasnika modnog brenda Mihano Momosa koji kreira vjenčane modele o kojima maštaju brojne mladenke. Mihailo je, naravno, bio zadužen za svadbene lookove kao i za outfite bliskih uzvanika.

Una je na njihovoj intimnoj ceremoniji obilježenoj bijelom bojom nosila kreaciju iz njegove posljednje bridal kolekcije - minimalističku haljinu koja prati liniju tijela, a ukrašena je velikim rukavima u obliku cvijeta. Kombinirala je uz vjenčanicu Jimmy Choo salonke dok je suvremenim make-upom i jednostavnom frizurom ostala u okvirima svog stila. Mladoženja je nosio personalizirano Mihano Momosa odijelo s natpisom "Una&Pavle" te datumom vjenčanja u boji slonovače.

Influencerica hrvatskih korijena s njujorškom adresom, Jelena Weir, nekoliko puta je odgađala vjenčanje zbog pandemije, a 2022. godine vjenčala se na maloj ceremoniji. Sada je sa suprugom Josephom Weirom u Dubrovniku organizirala veliko glam vjenčanje, a za tu priliku blistala je u minimalističkoj haljini s elegantnim ovratnikom brenda Dana Harel uz koju je nosila bridal model Jimmy Choo cipela. Elegantna sleek punđa i veo upotpunili su klasičnu bridal priču sa suvremenim twistom. I dan prije vjenčanja par je organizirao večeru na brodu, za koju je Jelena nosila haljinu koja također može poslužiti kao vjenčanica - slip model s prorezom od lepršavog satena otvorenih leđa, brenda Bronx and Banco, dok su cipele bile Gucci.

Influencerica Sandra Rodrigues Pinto, poznata pod imenom @entre_dois organizirala je rustikalno vjenčanje na otvorenom koje je bilo prožeto šarenim cvijećem i personaliziranim detaljima poput poruka na stolu. Sandra se vodila nostalgičnom, retro estetikom, a u takvom tonu su i fotografije koje je podijelila na Instagramu.

Njezina vjenčanica dugih rukava djelo je španjolske dizajnerice Alejandre Orio, ukrasila ju je velom s čipkom, a kosu je, kao i mnoge mladenke ove sezone, nosila raspuštenu i ravnu, što cjelokupnom looku daje na ležernosti i chic looku.

Svidjelo nam se i vjenčanje skandinavske influencerice i modela Emelie Lindmark koja je odabrala predivnu haljinu jednostavne siluete koja se izdvaja bodijem od čipke i laganom suknjom od svile, brenda Rosa Clará. Haljina u koju se kasnije preodjenula djelo je iste dizajnerice i zapravo je riječ o kompletu suknje i topa. Šivana je po njezinim željama, a inspiracija za bridal komplet je Šri Lanka.

Linker
28. travanj 2024 04:01