Profimedia
Modni okršaj

Sharon Stone vs. 17 godina mlađa Charlize: Kojoj bolje stoji gotovo ista haljina?

Sharon Stone u Los Angelesu, a Charlize Theron u Berlinu u istom su vikendu nosile gotovo identičnu kreaciju koja podsjeća na ribarsku mrežu - i niti jednoj ne možemo zamjeriti na hrabrosti!

Dodjelu glazbenih nagrada Grammy prate brojne humanitarne zabave, a jednu od njih organizirao je glazbenik Steve Tyler u Raleigh Studiju u Hollywoodu. Pohodila ju je i glumica Sharon Stone, 60-godišnjakinja koja je zadivila u crnom bodiju preko kojeg je nosila mrežastu crnu haljinu. Malo je toga haljina mogla sakriti, govoreći da ona ljepotica iz Sirovih strasti još ima stas božice.

Hollywood, CA  - Steven Tyler's GRAMMY Awards Viewing Party To Benefit Janie's Fund held at Raleigh Studios in Hollywood.

Pictured: Sharon Stone

BACKGRID USA 10 FEBRUARY 2019, Image: 413151387, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Sharon Stone

Na drugom kontinentu ovakvu je nevjerojatno sličnu kreaciju modne kuće Dior nosila njezina glumačka kolegica, 43-godišnja Charlize Theron. I dok je 'mreža' kod Stone prekrivala ruke i penjala se uz vrat te u donjem dijelu sezala do poda, haljina koju je nosila Theron bila je na tanje naramenice, otkrivala vrat i malčice se uvijala oko golih gležnjeva glumice.

Berlin, GERMANY  - 10 February 2019, Berlin: Charlize Theron comes as a guest to Cinema for Peace at the China Club. Photo: Gerald Matzka/dpa-Zentralbild/ZB /MediaPunch ***FOR USA ONLY***

Pictured: Arts

BACKGRID USA 9 FEBRUARY 2019, Image: 413113518, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Charlize Theron

Stone je odlično nosila štikle na tanke remenčiće povrh crnih čarapa, dok je njezina 17 godina mlađa kolegica, koju su u siječnju mediji povezivali s Bradom Pittom, nosila salonke na golu nogu.

Linker
16. travanj 2024 15:52