INSTAGRAM
Mame uzdahe

Shopping i odmor: Zbog ovih luksuznih pop-up butika isplati se planirati iduće putovanje

Svake godine, tijekom ljeta, neki od najvećih svjetskih luksuznih brendova vode svoje kupce na putovanje, otvarajući pop-up butike u nekim od najomiljenijih svjetskih destinacija.

Svake godine, tijekom ljeta, neki od najvećih svjetskih luksuznih brendova vode svoje kupce na putovanje, otvarajući pop-up butike u nekim od najomiljenijih svjetskih destinacija.

Ljeto je počelo, a s njim se ponovno javlja želja za toplim odmorištima, dalekim plažama i bijegom od stvarnosti. Dolaskom toplih ljetnih dana javlja se i želja za obnovom garderobe komadima koji simboliziraju nonšalantnu opuštenost ljetne sezone. Srećom, kamo god otišli na sljedeće putovanje, mnoštvo dizajnerskih pop-up dućana raspršilo se po svim krajevima svijeta kako bi ljetne destinacije pretvorili u shopping oaze i zadovoljili potrebe onih željnih luksuza.

Za vas smo izdvojili najljepše pop-up butike luksuznih modnih kuća koje oduševljavaju svojoj estetikom, ali i ponudom.

GUCCI - SAINT TROPEZ

Talijanska modna kuća Gucci otvorila je ljetni pop-up butik na jugu Francuske, ali to nije običan butik. Naime, ovaj luksuzni brend nudi jedinstveno shopping iskustvo na pješčanoj plaži obale, ispod estetski zadovoljavajućih žutih suncobrana koji stvaraju hlad na brendiranim Guccijevim ležaljkama. Nakon odmora na plaži posjetitelji mogu bistre glave otići do nedavno renoviranog butika u kojem mogu pronaći omiljene klasike, ali i ljetnu kolekciju i capsule liniju pod imenom "Saint Tropez".

VALENTINO - AMALFI OBALA

Za svaku aktivaciju Valentino Escape 2023, Maison je pažljivo uzeo u obzir regionalnu kulturu kako bi stvorio istinske i nadahnjujuće trenutke. Sada su lansirali svoj najnoviji Valentino Escape u Ravellu na sanjivoj obali Amalfija. Gosti će biti pozvani na avanturu u Palazzo Avino - hotel na litici s koje pogled oduzima dah. ​U kolekciji Escape pronaći će sve od platnenih sandala do svilenkastih pokrivala za glavu, a pravi bijeg posjetitelji mogu pronaći upijajući zrake sunca na crvenim Valentino ležaljkama.

LOUIS VUITTON - MIKONOS

Louis Vuitton sklopio je partnerstvo s luksuznim restoranom Zuma kako bi otvorio ljetni pop-up restoran na elegantnom grčkom otoku Mikonosu. Pariški brend će preuzeti dva pop-up butika u Zuma Mykonosu s komadima za muškarce i žene. Smješten između bijelih vila na litici i pjenušavog plavog mora, posjetitelji ovog luksuznog mjesta mogu se odmarati uz infinity bazen, otkriti iskustvo izakaya objedovanja i počastiti se ekskluzivnim komadima u trgovinama Louis Vuitton. U privremenim prodavaonicama nalazit će se kolekcija "By the Pool", koja prikazuje duh života grčkog otoka nizom kupaćih kostima i dodataka za plažu. Posjetitelji također mogu kupiti ekskluzivnu torbu "Neverfull Mykonos Resort".

CHRISTIAN DIOR - JEZERO COMO

Jezero Como postalo je još čarobnije zahvaljujući kafiću kojeg krase spektakularni oslikani suncobrani i ležaljke iz najnovije kolekcije Dioriviera. Detalji za dom naglašavaju predivno okruženje, a posjetitelji neće moći neprimjetiti logo brenda koji svjetluca na dnu bazena. Osim što će se u pop-up dućanu moći kupiti najnoviji komadi iz kolekcije za jesen 2023., gosti u se u Café Dioru mogu rashladiti ili uživati u čudesnim vidicima Italije dok ispijaju koktele ili jedu fine talijanske specijalitete.

GIORGIO ARMANI - TAORMINA

Giorgio Armani vodi kupce na putovanje Europom s nizom pop-up dućana u nekim od najtraženijih obalnih odredišta na kontinentu. Putujući butik dom je kolekcije Giorgio Armani "Mare" odjeće za plažu koja savršeno utjelovljuje šik estetiku brenda, a vjerujemo da će brojne fashioniste htjeti upravo komade iz ove kolekcije za svoje idealne ljetne lookove. Ponuda uključuje tunike, široke hlače, pareo suknje, duge haljine i lanene hlačice u živopisnoj plavoj i ljubičastoj paleti boja. Najbolje ljetne ulove kupci mogu odmah isprobati na obali kupajući se u moru ili uživajući na ležaljkama dok DJ pušta lagane ljetne note.

Linker
27. travanj 2024 23:00