Fotografije: Ivan Gudić
Chic komadi

Sinonim za eleganciju i luksuz: Talijanski brend predstavio novu kolekciju

Stigla je nova kolekcija brenda Seventy Venezia u kojoj se nalaze komadi za casual ali i glam kombinacije.

Stigla je nova kolekcija brenda Seventy Venezia u kojoj se nalaze komadi za casual ali i glam kombinacije.

Klasični, elegantni i chic komadi neizostavan su dio svake garderobe. S vremena na vrijeme svoju postojeću kolekciju odjeće poželimo osvježiti novim komadima kojima ćemo upotpuniti svoje stylish modne kombinacije, a jedna od adresa koja je sinonim za eleganciju i luksuz je i brend Seventy Venezia poznat po širokom izboru kvalitetnih modnih komada koji zadovoljavaju sve modne potrebe. Nedavno je predstavljena i nova jesenska kolekcija odjeće i modnih dodataka koja je obogaćenima trendi detaljima kojima gradimo chic lookove, od onih dnevnih pa do večernjih.

image

Nova jesenska kolekcija odjeće i modnih dodataka obogaćena je trendi detaljima

Fotografije: Ivan Gudić

Brend Seventy Venezia svoju ponudu bazira na kvaliteti, udobnosti i dobrom talijanskom stilu te je izbor svake suvremene žene koja je u potrazi za bezvremenskim komadima koji će joj pružiti mnoštvo opcija za stiliziranje, bilo da je riječ o ležernijim ili poslovnim i elegantnijim prilikama.

image

Brend Seventy Venezia svoju ponudu bazira na kvaliteti, udobnosti i dobrom talijanskom stilu

Fotografije: Ivan Gudić

Da je na našem tržištu ovakva estetika itekako tražena, dokazuje preuređenje i proširenje Seventy Venezia dućana koji odiše elegancijom i modernim minimalizmom, a smješten je u splitskom trgovačkom centru Joker.

Klasični kaputi, elegantne poslovne hlače, sakoi i haljine od kvalitetnih materijala te pažljivo krojena odijela su tek dio ponude, uz neizostavne modne dodatke koji komuniciraju bezvremenski stil, istovremeno suptilno elegantan i prilagodljiv različitim prilikama. Splitska publika tako ima priliku iskusiti shopping koji je preuređenjem prostora podignut na novu razinu. Dodatnu modnu inspiraciju i novitete brenda možete pronaći i na službenoj Instagram stranici.

image

Klasični kaputi, elegantne poslovne hlače, sakoi i haljine tek su dio ponude

Fotografije: Ivan Gudić
Linker
28. travanj 2024 14:16