Jesenski favoriti

Skupi izgled u budžetu: U H&M-u smo pronašli 5 komada koji izgledaju kao dizajnerski

Dojam "skupoće" u odijevanju i dalje je tražen, ali za njega ne trebate isprazniti novčanik. Donosimo prijedloge kako ga postići u budžetu.

Približavanjem novoj sezoni započela je i potraga za novim komadima koje ćemo dodati u kolekciju. Jesenska moda i inače obožava dašak luksuza, a popularizacijom "old money" i "quiet luxury" trendova ta se težnja dodatno pojačala. Međutim, The Row, Celine, Max Mara i drugi brendovi koje povezujemo s ovim načinima odijevanja nisu unutar svačijeg cjenovnog ranga. No to nipošto ne znači da se sličan dojam ne može rekreirati i jeftinijim komadima koji će vas u novu sezonu uvesti u manje mršavog novčanika.

Jedan od takvih brendova je i H&M u čijoj se ponudi redovito mogu pronaći izvrsni komadi po znatno pristupačnijim cijenama, ali s istim efektom unutar odjevne kombinacije. Jedino što je potrebno za pronalazak takvih komada jest malo volje i dobro oko za detalje jer tajna ovih stilova nije nužno u etiketi koja se nalazi na odjeći već dobroj izradi, kroju i, vrlo često, neutralnoj nijansi koja većini komada daje dojam luksuza.

Bijela pamučna košulja odlična je investicija u svakoj sezoni i vješto se kombinira s većinom komada uvijek garantirajući dotjeranost. Želite li ovim komadom kombinaciju podići na chic razinu odaberite kroji koji se osim dobrom izradom i pamukom ističe i dizajnom. Poput ove H&M koja uz izraženi ovratnik dolazi i s predimenzioniranim rukavima primjetna dizajna.

image

H&M (49,99 €)

PRESS

Dugačke crne hlače također su jedan od izvrsnih uloga u kapsul garderobu, a ove jeseni kao i prethodnih nekoliko sezona jedan od boljih odabira bit će one širih nogavica. Baš kao i s košuljom, i s crnim ćete hlačama moći slagati mnoštvo kombinacija, a s obzirom na to da će uvijek biti osnova važno je da su dobre izrade te da vam dobro stoje. Želite li pojačati profinjenost kombinacije nosite ih uz visoke potpetice klasična dizajna poput salonki ili sličnih varijanta.

image

H&M (35,99 €)

PRESS

Bouclé jakne i one od tvida jedan su od sinonima sofisticiranog odijevanja te su jedni od odjevnih komada koji gotovo nikad ne izlaze iz jesenske mode. Iako su oni s Chanel potpisom tiha patnja svih obožavateljica elegantnog odijevanja bezvremenskog prizvuka, sličan efekt može se postići i s modelima puno pristupačnijih brendova. Jedini kriteriji koji treba imati na umu prilikom odabira ovog komada, ako želite da vas služi godinama, jest neutralnost boja u kojima dolazi. Crna, bež i nijanse sive najbolji su odabiri koji će uvijek izgledati skuplje no što jesu.

image

H&M (39,99 €)

PRESS

Rebrasta tkanina i tanko pletivo na crnim, bijelim i nježno bež odjevnim komadima instantno će kombinaciju učiniti profinjenijom, a posljednjih godina posebno su poželjne skladne kombinacije gornjih i donjih dijelova istog materijala. Ipak, najbolji će dojam ostaviti spoj suknje i dolčevite debljeg materijala. Ovaj H&M-ov komplet izrađen od kombinacije poliamida i viskoze u većem udjelu odlično će vas služiti narednih mjeseci, bez obzira nosite li ih zajedno ili zasebno, a posebno ako ga spojite s dobrim kožnim čizmama visokih sara ili pak slingback modelima visoke potpetice.

image

H&M prsluk (39,99 €)/suknja (49,99 €)

PRESS

Kad smo već na temi pletiva, dobar pulover je jedna od najboljih investicija u jesenskoj sezoni. Baš kao i gore spomenuti komplet, tako će i pulover u neutralnoj boji biti idealan način postizanja effortlessly chic kombinacije. Ovisno o tome preferirate li monokromatsko odijevanje ili više volite decentno razigrati kombinaciju odaberite jednobojni ili pulover s prugicama. Obje varijante ove će sezone najbolje izgledati u predimenzioniranom kroju s polovičnim patentnim zatvaračem zbog kojeg ćete pulover moći stilizirati na naizgled nemaran način s kragnom koja visi ili kao dolčevitu koja će kombinaciji dati dašak strogoće.

image

H&M (35,99 €)

PRESS
Linker
20. ožujak 2024 09:33