Peče, pleše, kombinira

Slastičarka obožava modu: Ivana Čuljak otkriva omiljene komade u ormaru i govori o svom stilu

Poznata slastičarka svoj stil uspoređuje s kolačima i tortama koje priprema. Ipak, u posljednje vrijeme najviše vremena, umjesto u kuhinji, provodi trenirajući za nastup u popularnom televizijskom showu.

Može se reći da je Ivana Čuljak jedna od poznatijih domaćih slastičarki, a osim što oduševljava svojim kolačima i tortama, ni njezine modne kombinacije nisu ništa manje slatke. Čini se kako je ova svestrana diplomirana ekonomistica doista odlična u svemu što radi, a sada je imamo priliku gleati i u emisiji Ples sa zvijezdama, gdje je već prvim plesom oduševila brojne gledatelje. Naime, njezin je Cha-cha zapamćen i po kolačićima kakve smo mogli vidjeti na pozornici, a Ivana nam je, uz svoju modnu priču, otkrila i kako teku pripreme za sljedeći nastup.

image

Kada smišlja nove modne kombinacije, Ivanu često inspiriraju kolači.

MARINA RENDULIC

Baš kao što to čini kada je riječ o slasticama, Ivana u svoj svakodnevni stajling redovito uključuje boje. Ona ne prati trendove, izbjegava kupovati ono što imaju i drugi, a u ormaru nastoji uvijek imati vječne komade, među kojima ističe malu crnu haljinu, marte i levisice koje kombinira s otkačenim kaputima ili modnim dodacima.

"Moje su prijateljice modne dizajnerice pa često nosim njihove kreacije. Naravno, uvijek izaberem najotkačenije komade", govori Ivana.

Kada smišlja nove modne kombinacije, Ivanu često inspiriraju kolači za koje smatra kako su odraz njezine osobnosti, a isto je s modom. Naime, priznala nam je kako su njezini outfiti često osmišljeni prema tortama pa joj tako slastice dođu kao modni dodatak.

image

U ormaru nastoji uvijek imati vječne komade.

MARINA RENDULIC

Čitajte i: Lidija Lešić o svome stilskom sazrijevanju: ‘Nekad sam kupovala na muškom odjelu‘

Najradije kupuje kod svojih prijateljica, pa kao omiljene brendove ističe Lokomotivu, La jupe i Little Fashion Paradise, a kada je riječ o nakitu, omiljeni su joj Cloud & co, Anka nakit i My Choice, koje najčešće nosi. Upitali smo je i što ne bi nikada odjenula, no za Ivanu takav komad ne postoji.

"Na osobi koja ima stila sve može izgledati dobro, sve je stvar individualnog izričaja. Ne postoji loš komad ili nešto što se striktno ne može povezati, samo je potrebna osoba koja će to znati nositi", objašnjava Čuljak.

image

Ivana u svoj svakodnevni stajling redovito uključuje boje.

MARINA RENDULIC

Osim što ima stila, Ivana je pokazala kako joj odlično leže i plesni pokreti, a njezin su nastup u prvoj po redu emisiji Plesa sa zvijezdama pohvalil mnogi. Otkrila nam je kako je izgledalo njezino plesno probijanje leda s plesnim parnerom Ivanom Jarnecom.

Čitajte i: Stil Anđele Ramljak je pravo osvježenje: ‘Često se oblačim poput likova koje igram‘

"Nemam iskustva s plesanjem pa sam i više nego zadovoljna svojim prvim nastupom. Imala sam sreće što sam dobila tako divnog mentora koji je prepun strpljenja. Ipak, mislila sam da mi bolje odgovaraju latinoamerički plesovi, no ispostavilo se da sam ipak tip za standardne", objašnjava.

image

Osim što ima stila, Ivana je pokazala kako joj odlično leže i plesni pokreti.

PROMO

Priznala nam je i kako uživa u svakom treningu, unatoč tome što su pripreme intenzivne i naporne, a jedine su joj želje da ne ispadne prva iz emisije i da tijekom plesanja ne padne na pod.

Linker
20. travanj 2024 22:40