Svi vole Jennifer

Slavna ‘prijateljica‘ dokaz je da za sjajan styling nije potrebno puno truda

Teško je odlučiti koji outfit joj bolje pristaje!

Holivudska glumica Jennifer Aniston trenutno radi na promociji drugog nastavka komedije "Murder Mystey" u kojoj glumi s kolegom Adamom Sandlerom. Povodom toga, pojavila se u showu Jimmyja Fallona kao i u njujorškoj emisiji Good Morning America i počastila nas s dva sjajna modna looka.

Aniston je i kroz devedesete godine naginjala minimalizmu te je najčešće nosila malu crnu haljinu kao najsigurniji modni izbor koji je uvijek jednako stylish, a istim trikom poslužila se i u ovoj prilici. Glumica iz serije "Prijatelji" složila je elegantne monokromatske outfite koji laskaju liniji i zrače profinjenim i sofisticiranim stilom. Crna haljina s naborima dolazi iz posljednje kolekcije talijanske kuće Bottega Veneta, a asimetričnu haljinu na jedno ramene nosila je s crnim sandalama s tankim remenčićima i crnim dugim kaputom.

image
WAVYPETER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA WAVYPETER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Za drugu priliku, jutarnje gostovanje u emisiji, glumica je samo promijenila izbor nijanse - uz bež midi haljinu, nosila je dugi kaput iste boje te jedva primjetne sandale u boji kože, što je sjajan trik koji vizualno izdužuje figuru.

image
ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Aniston je već godinama jedna od miljenica holivudske scene prema kojoj simpatije samo rastu - isječak iz emisije Jimmyja Fallona podijelila je i na svom Instagramu, a pratitelji su joj u ostavili samo komentare podrške. "S godinama samo postaješ zabavnije i nevjerojatna", "Omiljena glumica na svijetu", neke su od poruka koje je dobila od obožavatelja. A osim što nas zabavlja, njezini outfiti jednostavno se mogu iskopirati i iznova su dobar izvor inspiracije.

Linker
25. travanj 2024 20:09