Luksuzni model

Slavne trendseterice su lude za ovom kožnom torbom paprene cijene

Talijanski modni brend obožavan je među svjetskim trendsetericama, a sezonu za sezonom njihove kožne torbice jaka su konkurencija obožavanim modelima iz redova brendova Chanel i Louis Vuitton.

Sve oči bile su uprte u dizajnera Matthieua Blazyja kada je 2022. godine prikazivao svoju prvu kolekciju za talijanski brend Bottega Veneta. Njegovog prethodnika Daniela Leeja u zvjezdanu sferu su lansirali modni dodaci, prvenstveno torbice koje su postale globalno popularne i poželjne. I Blazy je u svojim kolekcijama fokusiran na modne dodatke i kožnu galanteriju koja na kraju dana donosi najviše zarade u blagajnu luksuznih modnih kuća.

image

Model torbe predstavljen je u kolekciji za jesen/zimu 2022.

Fotografija: Shutterstock Editorial/Profimedia

Predstavio je nekoliko noviteta, od novih nijansi do silueta, od kojih se najviše izdvojila Sardine torba (koja nosi takvo ime zbog zlatne ručke u obliku sardine) - kožni model u kojem je na najbolji način izveden tradicionalni intrecciato vez po kojem je talijanski brend poznat, prikupio je simpatije ne samo šire javnosti već i celebrityja koji je obožavaju nositi.

image

Rosie Huntington-Whiteley

Fotografija: Instagram

Kraljica minimalističke i profinjene estetike, poduzetnica Rosie Huntington-Whiteley posjeduje desetak modela Bottega Veneta torbica, pa tako i Sardine model u bijeloj nijansi koji je kombinirala uz visoke čizme i pletenu haljinu naglašenih ramena, također iz kolekcije Bottega Venete.

image

Kendall Jenner

Fotografija: Profimedia
image

Chloe Sevigny u New Yorku

Fotografija: Profimedia
image

Kendall Jenner u Bottega Veneta looku

Fotografija: Profimedia

Manekenka Kendall Jenner postala je viralna u kombinaciji pulovera i najlonki, dok je pod rukom nosila buket suncokreta kao i Sardine crni model - a istu torbu u nijansi tamne čokolade nosila je i uz dugu slip haljinu i japanke na petu. Američka glumica i redateljica Chloë Sevigny odabrala je model u boji crvenog vina, a torbicu je nosila uz bijelu košulju i visoke crne čizme.

image
Promo

Luksuzna torbica od mekane kože predstavlja pravi statusni simbol, što prati i njezina visoka cijena od 3200 eura. Na službenoj stranici brenda trenutno je nedostupna, a na ostalim web shopovima također su neke boje rasprodane, a neke su na niskim zalihama.

image

Bottega Veneta Sardine torba dolazi po cijeni od 3200 eura

promo
Linker
25. travanj 2024 00:23