Damir Matota /
Hit kombinacije

Špica kao modna pista

Proljeće je stiglo, a dame sa špice lagano se oslobađaju svojih 'zimskih oklopa' i zazivaju sunčane dane outfitima koji i odlazak na kavicu pretvaraju u mali modni event.

Marina Matić

Dva uzorka na špici je hrabro spojila Marina Matić koja je tigraste čizmice i culotte hlače odjenula uz bež dolčevitu i crni kaputić. Dugačka zlatna ogrlica i retro sunčane naočale zaokružile su ovu modnu priču dizajnerice koja slovi kao jedna od najbolje odjevenih žena Zagreba.

Spica / Zagreb 10.03.2018. / foto: Maja Jurovic / Marina Matic ex Lackovic i pokcerka Tara i suprug Kreso Matic
Maja Jurović
Marina Matić

Maja Cvjetković

Hit ženska odijela ostavila su snažan dojam i na Maju Cvjetković kojoj odlično pristaje plava boja. Uz atraktivno odijelo obula je cipele modela brogue, bijelu košulju i kratki crni kaputić sa zlatnim gumbima. Sve je zapečatila svojom omiljenom torbicom kuće Chanel.

Spica / Zagreb 24.03.2018. / foto: Davor Matota / Maja Cvjetkovic i kcer Vita i Antea Kodzoman
Davor Matota
Maja Cvjetković

Olja Vori

Uvijek odvažna Olja Vori, razveselila je prolaznike maxi leopardskom haljinom koju nosi uz ružičasti kaput i oversized naočale s pink okvirima. Uz otkačeni outfit Olja je pronašla mjesto i za glomazne tenisice za trčanje, koje su ovih dana na glasu među modnim znalcima.

Davor Matota
Olja Vori

Nevena Rendeli

I hrvatskoj voditeljici svidjeli su se trendi kaputi na preklop - u svom ormaru ima elegantan model u boji devine dlake koji je za izlazak na špicu iskombinirala s trapericama bordo boje, crnom majicom sa zanimljivim ovratnikom i zgodnim gležnjačama s vezicama od baršuna, iz Gulivera.

Spica / Zagreb 20.01.2018. / foto: Davor Matota / Nevena Rendeli
Davor Matota
Nevena Rendeli

Matija Vuica

Poznata dizajnerica u centru Zagreba pokazala je zanimljiv ružičasti outfit u nekoliko nijansi te ženstvene boje. Plisiranu suknju iskombinirala je s bordo majicom i pripadajućim sandalama od baršuna, a snagu pink boje istaknula mekanim maxi kaputom. Otkačenu notu outfitu je dodala uz pomoć mrežastih sokni i oversized sunčanih naočala s metaliziranim staklima.

Davor Matota
Matija Vuica

Ana Begić Tahiri

Da traperice ne moraju biti dosadne, dokazala je glumica Ana Begić Tahiri koja je pred paparazzima osvanula u zgodnom casual outfitu. Prljavo ružičasta bundica lijepo se uklopila uz sivu vestu i glomazne gležnjače, dok je trendi kapica lijepo istaknula lice hvaljene glumice.

Spica / Zagreb 18.01.2018. / foto: Davor Matota / Ana Begic Tahiri
Davor Matota
Ana Begić Tahiri

Ecija Ivušić

Ecija Ivušić vikend na špici provela je u jednostavnoj i ženstvenoj kombinaciji - uskim crnim hlačama, gležnjačama s drvenom petom i zanimljivom kaputu krojenom poput haljine. Crnu kombinaciju začinila je šarmantnim detaljima u bež boji.

Spica Badnjak / 24.12.2017. / foto: Davor Matota / Ecija Ivusic
Davor Matota /
Ecija Ivušić

Linker
19. travanj 2024 15:48