Tarik i Lejla Filipović
 Promo
stajliš par

Spremna za ljeto: Mini haljina Lejle Filipović kao stvorena je za nju

Bivša misica i supruga našeg voditelja spremna je za ljeto - na druženju u centru Zagreba gdje je sa suprugom bila domaćica događaja, uskočila je u mini haljinu i pokazala vitke noge u kombinaciji s kojom nije mogla pogriješiti.

Uvijek rado viđen i modno usklađen par s naše estrade, koji će ove zime proslaviti dvanaest godina braka, su Tarik (47) i Lejla (42) Filipović koji su u zagrebačkom Muzeju Iluzija bili domaćini programa i predstavljanja novih proizvoda brenda Dyson čiji su i ambasadori. Za ovu priliku Lejla je igrala na sigurnu modnu kartu i zablistala u romantičnoj bijeloj haljini uz koju je nosila zlatne sandale.

Haljina idealna za ljetne večeri rađena je od čipke i ukrašena je razigranim volanima i izvezenim cvjetovima te je istaknula vitke noge bivše misice. Crvenim ružem Lejla je naglasila usne, čija je boja odgovarala laku na noktima i pokupila poglede okupljenih. Uz nju se uskladio i zagrebački glumac i voditelj Tarik koji je bijelu košulju nosio uz odijelo svijetloplave boje te uz tamnoplave cipele.

Promo
Tarik i Lejla Filipović

Promo
Tarik i Lejla Filipović

Lana Klingor Mihić, Šime Eškinja, Pamela Ramljak, Antonija Stupar Jurkin, Katarina Strahinić, Rita Rumora, Nika Matić, Dora Predojević i brojni drugi okupili su se u interaktivnom prostoru Muzeja Iluzija gdje je britanski brend Dyson predstavio svoje nove proizvode, sušilo za kosu i usisavač. U našoj galeriji pogledajte kako su se proveli.

Linker
12. travanj 2024 14:30