Kraljevske modne lekcije

Stajling dostojan kraljice: Kate izvrsno nosi jarke boje, a ovaj kaput i mi želimo nositi ove jeseni!

Ako neki komad može biti statement komad uz koji vam ne trebaju ikakvi detalji, to je definitivno kaput, pogotovo u crvenoj boji. To zna i najpoznatija vojvotkinja na svijetu koja ga je isfurala u neodoljivoj kombinaciji koja ističe njezinu zavodljivu stranu.

Osim plave, vojvotkinja Kate Middleton često bira i crvenu boju za službene prilike i to ne bez razloga. Dok u plavoj izgleda graciozno, a opet skromno, crvena naglašava njezinu snažnu, dominantnu, ali i zavodljivu stranu osobnosti koju pozicija na kojoj jest mora često kriti, ali ona ipak suptilno uspije izaći na površinu.

Kate i njezin suprug princ William posjetili su finaliste fotografskog projekta "Hold Still" kojeg je vojvotkinja organizirala u suradnji s Londonskom nacionalnom galerijom portreta, s ciljem da se ovjekovječe emocije i duh britanskog naroda tijekom pandemije.

image
Kate i William na službenom upoznavanju fi slista fotografskog projekta 'Hold Still'.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Vojvotkinja od Cambridgea je za ovu posebnu priliku izabrala kombinaciju crvene i crne, klasiku dostojnu buduće kraljice s kojom se ne može pogriješiti. Iako je cijeli stajling bio jednostavan, nosio ga je upečatljiv crveni kaput s potpisom dizajnera Alexandera McQueena koji je dizajnirao i njezinu vjenčanicu.

Unosi živost u tmurnu jesen

Kaput u suptilnom military stilu s dva reda crne dugmadi odjenula je na crnu lepršavu suknju i crne salonke. Cijeli look "pojačala" je i crnom torbicom s ručkom, što je za nju prilično neobično jer obično na službene događaje uvijek nosi clutch torbice. Osim toga, nije zaboravila ni na zaštitnu masku s omiljenim cvjetnim uzorkom.

image
Kate je uz crveni kaput isfurala crnu suknju, salonke i torbicu, a nije zaboravila ni zaštitnu masku.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Uz nju je sve vrijeme bio princ William koji je došao u svom prepoznatljivom stilu - sakou, hlačama i kravati u plavoj boji, dok su košulja i cipele malo razbile monokromatsku kombinaciju.

Inače, crveni kaputi su odličan statement komad tijekom jeseni jer se neodoljivo slažu s jesenskim bojama lišća i unose živost u tmurne, hladne dane pa je svakako u ormaru praktično imati barem jedan ovakav komad kojemu ne treba puno detalja da bi bilo zanimljiv. Po uzoru na Kate pronašli smo nekoliko sličnih kaputa u online trgovinama.

image
Massimo Dutti kaput 1599 kuna
MASSIMO DUTTI
image
Bershka kaput spuštenih ramena, 229,90 kuna
BERSHKA
image
Helen Berman kaput, Asos, 1096 kuna
ASOS

Čitajte i:

Elegantna i u pristupačnom: Tenisice Kate Middleton kod nas se mogu kupiti za 314 kuna

Kate Middleton plijenila pristupačnom kombinacijom: Hlače od 180 kuna i kaput brenda koji Hrvatice obožavaju

Sestre od kojih se rado prepisuje: Odrekle su se minica i dekoltea, ali s tim su zaradile prestižne titule

Linker
18. travanj 2024 05:32