kupaći kostimi

 INSTAGRAM
Beach report

Što se nosi na plažama ove godine? Nina i Maja vole jednodijelne, Severina trendi dodatke

Ljetni odmori u punom su zamahu pa tko je uspio već naveliko odmara uz obalu. Provjerili smo kakvi se badići nose ove godine.

Ljetni odmori u punom su zamahu pa tko je uspio već naveliko odmara uz obalu. Provjerili smo kakvi se badići nose ove godine.

Strane i domaće zvijezde naveliko uživaju u ljetnim radostima - dok poznate manekenke, glumice i pjevačice ljetuju na istočnoj i zapadnoj obali SAD-a ili su se pak uputili prema egzotičnim destinacijama, domaće zvijezde ove godine odlučile su ljeto provesti na Jadranskom moru.

Fotografije s plaže ili s bazena svakodnevno nam se redaju na Instagram feedu pa smo ih skupili na jedno mjesto, kao ljetnu modnu inspiraciju. Ujedno nam služe kao pregled ljetnih trendova i kupaćih kostima koji su najpoželjniji. Čini se da su jednako traženi jednodijelni kupaći kostimi - klasični ili oni s asimetričnim prorezima, kao i seksepilni bikiniji.

Maja Šuput i Nina Badrić obožavaju jednodijelne modele - Nina na Lastovu nosi klasične badiće u jednoj boji, dok Maja Šuput radije bira one sa zanimljivim i izazovnim prorezima. Klasičan, minimalistički jednodijelni badić odabrala je i Anita Dujić, dok je voditeljica Marijana Batinić za plažu odabrala dvodijelni model u jačim bojama, koji je spojila s oversized košuljom i modnim dodacima od prirodnih materijala.

Dvodijelne kupaće kostime ove sezone nosi i Antonija Stupar Jurkin - od uvijek traženog bijelog modela do onog na mornarske prugice. I Severina se odlučila na klasične "trokutiće", a kupaći kostim upotpunila je mrežastom tunikom, što je jedan od poželjnijih modnih dodataka za plažu u 2023. godini.

Stylish trudnica Adriana Ćaleta Car kombinira jednodijelne i dvodijelne modele, a najčešće su oni u klasičnim nijansama poput bijele ili ženstvenim ružičastim tonovima te su upotpunjeni 3D motivima ruže. A strane zvijezde nose slične modele kao i naše trendseterice - ove sezone fokus je na crnim i bijelim kupaćim kostimima, klasičnim sportskim modelima koji su jednostavnog dizajna te jednodijelnim badićima s izrezima, koji mogu poslužiti i kao top za večernji izlazak.

image

Eva Longoria,

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Alessandra Ambrosio

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Sienna Miller

ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 06:57