Stilizirana zvjerka

Što vozi naš najpoznatiji stilist? Marko Grubnić konačno otkrio kojim se automobilom počastio

Nedavna objava na Instagramu, zainteresirala je javnost i Markove pratitelje. Koji automobil se krio iza luksuzne crvene vrpce.

Koji automobil vozi Marko Grubnić ovih je dana vruća tema. Nedavno se naš poznati stilist pohvalio na Instagramu kratkim videom u kojem je pokazao kako s novog ljubimca skida mašnu, no, nitko nije vidio koji auto se krije iza crne luksuzne tkanine ukrašene crvenom vrpcom. Čovjek za čiji je posao estetika ključna zagolicao je maštu javnosti, no, u razgovoru za Gloria.hr otkrio je zašto je izabrao baš ovaj auto. Konačno smo doznali što vozi Marko Grubnić.

Marko, znamo da kao stilist imaš sigurno dinamičan i intenzivan dan. Treba obići sve dućane, showroome, studija i lokacije za snimanja. Kako izgleda tvoj automobil?

U pravu ste, veliki dio dana provodim u automobilu i upravo zbog toga volim da mi je automobil uvijek čist i uredan. Poprilično sam organiziran u životu, tako da je i moj automobil dio te organizacije... Ovisi koji projekt radim, ali da, uvijek se u mom autu nađe dovoljno stvari za dobar styling.

Kako bi opisao sebe kao vozača?

Mislim da sam jako dobar vozač, siguran rekao bih. Vozim od osamnaeste godine, najsigurniji sam u sebe dok vozim, ne volim imati vozača. Teško vjerujem ljudima pa tako i drugim vozačima.

image
PRIVATNI ALBUM

Što uvijek voziš u automobilu?

Uvijek volim imati svoj najdraži parfem Byredo Bal d‘Afrique... Obožavam taj trenutak, rekao bih čak ritual kada izlazim iz automobila i stavljam samo još malo svog omiljenog parfema poslije kojeg miriši cijeli auto, i sve oko mene, obožavam... Tako dajem i svom autu taj personal touch, da smo kao jedno...

Što je "najgora" navika koju imaš u vožnji?

Mobitel je uvijek nešto što mi se nađe u ruci, a znam da ne bih smio, ali uvijek imam još nešto za vidjeti, nekoga čuti, nešto dogovoriti itd. Priznajem da sam kriv, odmah... Ali isto tako priznajem i da se trudim tu lošu naviku iskorijeniti ili je bar pokušavam svesti na minimum.

image
MARKO MISCEVIC CROPIX

Kad si naučio voziti i kakva su bila tvoja prva vozačka iskustva, svi imamo neku anegdotu koju pamtimo?

Čim sam napunio 18 godina dobio sam vozačku i novi auto od svojih roditelja kao poklon za punoljetstvo. I danas pamtim i taj auto i taj osjećaj. Beskrajno sam im zahvalan na tome. Jer praksa je važna, a ja sam je imao od prvog dana. Mislim da je to utjecalo na činjenicu da sam danas dobar i siguran vozač.

Otkrij nam što je tebi kao esteti važno kad govorimo odabiru automobila?

Jako mi je važna unutrašnjost automobila. Važno mi je kako se ja osjećam dok vozim automobil, da se meni sviđa unutrašnjost, dizajn, interijer. Manje mi je bitno što će netko izvana vidjeti ili reći... Naravno, uvijek sam se vodio osjećajima pri odabiru svog automobila, ako taj trenutak kada sjednem u njega osjetim onaj dašak luksuza i zadovoljstva o kojem sam prethodno maštao i vizualizirao onda je to to, to je moj automobil.

image
MARKO MISCEVIC CROPIX

Što prvo primijetiš na autu?

Uglavnom na autima primjećujem dodatnu opremu i stvari koje su napravljene kako bi vlasnik maksimalno uživao u svom automobilu poput panoramskog krova, dobrog ozvučenja, sjedala, kože na sjedalima itd. Smatram da, osim što mi je automobil potreba, on je na neki način sredstvo za rad i predmet uživanja.

Nedavno smo imali priliku vidjeti kako skidaš mašnu s novog automobila, ali nismo vidjeli što se krije iza mašne! Sad konačno možemo otkriti o čemu je riječ! Otkrij nam, koji te automobil oduševio i zašto?

Da, primijetio sam da je interes javnosti bio ogroman i moram priznati da me to svaki put iznenadi, jer ja u životu radim sve od srca, živim svoj život ne kalkulirajući i ne misleći kakvu će to reakciju izazvati. Jednostavno sam taj dan bio sretan i podijelio tu sreću na svom Instagramu. Objava je pokrenula lavinu komentara s potpuno krivim insinuacijama, ja sam se zapravo htio zahvaliti gospodinu Vladi Puriću koji je vrhunski prodajni savjetnik i koji me je iznenadio taj dan cijelim doživljajem oko preuzimanja auta. Cijeli Benussi tim se zaista potrudio i hvala im od srca još jednom na tome. Taj doživljaj se pamti zauvijek. Inače, radi se o Jaguaru. Za sebe sam tražio automobil da je agilan, snažan, luksuzan i sasvim poseban – rekao bih da sam tražio moderni luksuz. Sve to našao sam u Jaguaru.

image
MARKO MISCEVIC CROPIX

Je li u pitanju poklon ili si sam sebe nagradio?

Volim svoj život, ali i činjenicu da sam sam sebe u životu razmazio.

Što ti se najviše dojmilo kod Jaguara?

Volim velike i moćne aute, stabilne i čvrste na cesti. Volim tu jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda i dinamične vožnje.

Svi mi volimo nekako personalizirati automobil, svatko na svoj način, kako si ga ti učinio „svojim“?

Za početak poprilično su ga personalizirali po mom guštu ljudi iz Jaguara jer je moj auto iz limited edition serije, zove se Santorini black, morate priznati da već u startu zvuči wow... Zaista je modernog dizajna, ima posebne detalje u unutrašnjosti koje ja obožavam, koji ga čine baš baš posebnim.

image
MARKO MISCEVIC CROPIX

Znaš onu, reci nam što slušaš, reći ćemo ti tko si? Što se sluša u tvom autu?

Kod mene je uvijek veselo u autu, uvijek imam "koncert", mislim da je i ljudima koji me sretnu na semaforu to zabavno.

Što misliš o predrasudama o vozačima?

Ja nemam predrasuda o ljudima općenito, život me tako naučio. Mnogi imaju prema meni i iz osobnog iskustva znam koliko je to nefer, tako da ja zaista nemam predrasude nikada i prema nikome. Ljude dijelim na one dobre i loše, tako isto i vozače, naravno kao i u životu tako i na cesti, trebamo se svi čuvati onih loših.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Auto Benussi

Linker
17. travanj 2024 22:47