Nezaobilaznih 5

Street style report: trendovi koje diktiraju modne metropole

Izdvajamo pet modnih trendova koji su već zavladali ulicama modnih metropola, a svaki od njih će s lakoćom pronaći svoj put do naših ormara.

Modna prognoza za proljeće donosi optimizam, udobnost i stylish dodatke koji neće proći neopaženo. Od ulica Londona, Pariza i Milana, globalne influencerice grade autentične modne kombinacije kojima daju svoj stilski potpis, no neki od trendova ipak se izdvajaju kao izbor većine. Mislimo na vječni traper koji dolazi u opuštenom i kulerskom izdanju, nezaobilazne metalik nijanse među kojima dominira srebrna te na modne klasike poput bijele košulje koja iznova izgleda suvremeno i poželjno.

Inspiriramo se street style trendovima koji će se iz modnih metropola preseliti i na naše ulice, a najbolje modne ulove pronalazimo na jednom mjestu. Kako smo potpuno prigrlili čari online shoppinga, sigurno modno utočište nalazi se na internet trgovini EMPORIUM.EU koja na jedno mjesto okuplja omiljene brendove poput Vile, Noisy May, Karla Lagerfelda, Lunilou, Calvina Kleina i brojne druge brendove. A osim toga, komade iz novih kolekcija često nalazimo na akcijskim cijenama, dok su za početak proljeća pripremili popust od 20 posto na odabrane artikle. Kako bismo novu sezonu dočekali spremni, izdvojili smo pet trendova i 20 modnih komada koji se nalaze na našoj listi želja.

Relaxed denim

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Obožavani materijal nikada nije ‘out‘ niti ga promatramo kao sezonski trend, no ono što se mijenja je način na koji kombiniramo traper. Ovoga proljeća nećemo se suzdržavati od kombinacije "traper na traper", a krojevi su opušteni, oversized i u svemu tome, iznimno cool. Opuštene jeans kombinacije nose se u raznim dnevnim prilikama, a nama se najviše sviđa traper jakna s ispisanim logom koju stiliziramo uz opuštene traperice. Cipele na petu ili tenisice - izbor je na vama, u oba slučaja neće pogriješiti s ovim trendom.

image

Oversized traper košulja Banana Republic (99,95 eura)/ traper jakna s logom Hugo (179 eura)/ traperice s poderotinama Noisy May (39,99 eura)/ traper jakna Calvin Klein Jeans (149,90 eura)/ široke traperice Diesel (238 eura) - sve dostupno na EMPORIUM.EU

Promo

Sporty business

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Sportska majica i sako? Dapače! I na ulicama modnih metropola svjetske trendseterice često kombiniraju casual i business komade, i nose ih u jako stylish kombinacijama. Proljetni look obogatite novim parom tenisica, praktičnom šiltericom i hoodicom koja je postala izbor za dnevno druženje, kao i za odlazak na posao. Sportsku majicu uparite i s mini ili midi suknjom, za suvremenu poslovnu ležernost.

image

Bomber jakna od tvida Boss (299 eura)/ baršunasta sportska kapa Lunilou (40 eura)/ sako More & More (159,99 eura)/ trenirka sa zvonolikim nogavicama Lunilou (110 eura)/ majica s postavljenim ramenima Lunilou (120 eura) - sve dostupno na EMPORIUM.EU

Promo

Crispy white

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Bezvremenska bijela košulja i ove je sezone dio stylish modnih kombinacija - outfitu daje na svježini i klasičnoj profinjenosti koja je začinjena sa suvremenim trendovima - nosimo je uz oversized odijelo, uz statement suknju i upečatljive modne dodatke, ili pak samostalno uz biciklističke hlačice i tenisice.

image

Pamučna košulja Marella (135 eura)/ duga košulja Karl Lagerfeld (149,40 eura)/ košulja sa širokim manšetama Monari (55,99 eura)/ strukirana košulja Polo Ralph Lauren (129,95 eura)/ kraćena košulja Noisy May (29,99 eura) - sve dostupno na EMPORIUM.EU

Promo

Sjaj metala

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Metalik nijanse imaju svoj trenutak na modnoj sceni pa su i u novim kolekcijama luksuznih brendova poput Valentina ili Diesela bile nezaobilazan detalj. Trend se s modne piste preselio i na ulice Pariza, Milana i Londona, a najčešći izbor su metalik modni dodaci poput torbice ili cipela, koji će podignuti i sasvim jednostavnu kombinaciju. Za svečanije i večernje prilike, predlažemo slip modele haljine koje očaravaju metalik nijansama koje se presijavaju na svjetlu.

image

Hlače od umjetne kože Hugo (199 eura)/ slingback cipele Liu Jo (161,40 eura)/ haljina Calvin Klein (229,90 eura)/ slip haljina s metalik sjajem Vila (64,99 eura)/ torbica Chiara Ferragni (179,80 eura) - sve dostupno na EMPORIUM.EU

Promo

Bubblegum pink

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Razigrana, nježna i optimistična - pastelna ružičasta koja podsjeća na slatkiše nosi se od glave do pete - kako bismo proljeće dočekali u dobrom raspoloženju. Boje dokazano podižu razinu sreće, pa ne iznenađuje popularnost ove nijanse u novim kolekcijama modnih brendova, a najbolji izbor pronašli smo u ponudi modne internet trgovine EMPORIUM.EU.

image

Duga košulja od organskog pamuka Hugo (149 eura)/ mini haljina s mašnom Red Valentino (550 eura)/ midi rebrasta suknja Noisy May (19,99 eura)/ midi haljina Vila (59,99 eura)/ kardigan Polo Ralph Lauren (199,95 eura) - sve dostupno na EMPORIUM.EU

Promo

*Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji: Gloria x EMPORIUM.EU

Linker
18. travanj 2024 11:52