INSTAGRAM
Obiteljski stil

STYLE INSPO: 5 slavnih mama i njihovih klinaca čijih se preslatkih outfita ne možemo zasititi

Čini se da je stil itekako nasljedan, barem kad je riječ o našim omiljenim slavnim mamama koje pratimo zbog vrhunskog stila koji preslikavaju i na svoje mališane.

Čini se da je stil itekako nasljedan, barem kad je riječ o našim omiljenim slavnim mamama koje pratimo zbog vrhunskog stila koji preslikavaju i na svoje mališane.

Instagram je prepun fotografija slavnih žena i influencerica čije odjevne kombinacije vjerno pratimo i nerijetko i sami kopiramo, a vjerujemo da nije samo kod nas takva situacija. Više nego ikad odlazimo na ovu društvenu mrežu u potrazi za modnom inspiracijom kad naša nakratko zakaže, a svako toliko dogodi se da kod tih slavnih dama, koje su često majke, naiđemo na fotografije s njihovim mališanima i ne možemo se oteti dojmu da se stil možda ipak može naslijediti ili možda naučiti od najranije dobi. Pa smo tako odlučili prolistati njihove feedove i sakupiti najslađe stylish mame i klince koji, baš poput svojih mama, od malih nogu imaju modu u malom prstu.

Chiara Ferragni, Leone i Vittoria

Jedna od prvih modnih influencerica u ovom modernom značenju tog pojma redovito dijeli fotografije i videa i svog privatnog života, a na njima su vrlo često i njezina djeca. Petogodišnji Leone i dvogodišnja Vittoria centar su njezina svijeta stoga i ne čudi da ih redovito uključuje u svoj sadržaj. No zanimljivo je da su na gotovo svakoj fotografiji, čak i na storyjima nastalima u potpuno opuštenim trenucima, ova dječica uvijek perfektno odjevena. Baš poput njihove mame vrlo su često odjeveni u šarene kombinacije, a u posebnim prigodama, baš poput Chiare, uvijek zablistaju u elegantnim outfitima.

image
INSTAGRAM

Jessica Alba, Honor, Haven i Hayes

Glumica Jessica Alba svoj život voli držati privatnim, no na Instagramu često dijeli važne trenutke njezine obitelji. Tako je nedavno, uoči početka nove školske godine, podijelila fotografije svoje dvije kćeri tinejdžerice Haven i Honor te najmlađeg mezimca petogodišnjeg Hayesa. Njezine, sad već gotovo pa odrasle, kćeri jednako nalikuju na oba roditelja, ali stil su, čini se povukle od majke. Naime na fotografiji kojom je Jessica obilježila njihov prvi dan škole djevojke izgledaju kao da su izašle iz filma "Honey" Albinog hita s početka dvijetisućitih. U isto vrijeme, najmlađi član obitelji stilom kao da je kopija svog tate producenta Casha Warrena.

image
INSTAGRAM

Irina Shayk i Lea De Seine

Manekenka Irina nije kao ostale mame s našeg popisa jer fotografije svoje kćerke koju je 2017. dobila s glumcem Bradleyjem Cooperom gotovo da i ne dijeli. No djevojčicu se često može vidjeti s poznatim roditeljima u šetnji gdje se itekako može iščitati uzrečica da jabuka ne pada daleko od stabla. Naime, malena Lea izrazito nalikuje svome slavnom tati, ali smisao za estetiku je ipak povukla od mame. Tako su ovaj stylish duo fotografi prije nekoliko dana uočili u šetnji New Yorkom u kojoj su obje nosili haljine s uzorkom, mama Irina odlučila se za životinjski dok je Lea zablistala u šarenoj varijanti. Ipak, obje su se odlučile za adidas tenisice i tako dodatno uskladile outfite.

image
FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Eva Longoria i Santiago Enrique

Kao prava Latinoamerikanka Eva Longoria poznata je po izvrsnim odjevnim kombinacijama, a dugogodišnje prijateljstvo s Victoriom Beckham sigurno joj nije na odmet kad joj zatreba novi komad odjeće koji se još nije pojavio niti na pistama. Njezin smisao za modu već se vidi u malenom Santiagu kojeg je dobila u braku s producentom Joséom Bastónom. Tako ih vrlo često na fotografijama koje Longoria objavi na svom Instagramu možemo vidjeti u skladnim kombinacijama, bez obzira je li riječ o onima usklađenima bojom ili materijalom. Osim toga, petogodišnji dječačić izrazito sliči na glumicu pa su njihove usuglašene kombinacije tim simpatičnije.

image
INSTAGRAM

Nicky Hilton, Lily-Grace Victoria i Theodora Marilyn

Nicky Hilton nije samo poznata kao mirnija mlađa sestra razularene Paris, dapače vrlo je dobro znana po svom profinjenom stilu koji njeguje već godinama, a sada, čini se, prenosi i na svoje dvije kćeri. Inače, uz sedmogodišnjakinju i šestogodišnjakinju, Nicky ima i jednogodišnjeg sina. Međutim tek se treba otkriti hoće li dječak stil ipak preuzeti od tate Jamesa Rothschilda, ali zato se za njegove starije sestre već zna da su mamina kopija. Tako ih i Nicky vrlo često fotografira u identičnim outfitima s kojima uskladi i svoj kako bi ovaj stylish trio apsolutno zablistao na svakoj fotografiji i pojavljivanju u javnosti.

image
INSTAGRAM

Iako svaka od ovih mama, ali i djece, njeguje različit stil svima im je zajedničko da za svoju djecu žele samo najbolje, a to, naravno, uključuje i odjeću. Kvalitetni materijali i vrhunska izrada na prvom su mjestu kriterija koje, baš poput svih roditelja, ove slavne mame traže za svoje mališane, a dobar stil i kreativno izražavanje kroz odjeću dodatan je bonus koji čini djecu sretnom, a mame mirnima jer znaju da su im osigurale sve što im je potrebno za sretno i ispunjeno djetinjstvo. Slobodan duh i odjeću vrhunske kvalitete kroz koju će i vaši klinci odavati celebrity dojam pronaći ćete u IKKS-u u Gundulićevoj 11 u Zagrebu u koji je stigla nova kolekcija inspirirana jednim od najurbanijih gradova na svijetu - New Yorkom.

image

IKKS francuski je modni brend, na hrvatskom je tržištu od 2009.

PRESS
image

Trendi dizajn i francuska kvaliteta kao garancija dugotrajno dobrog stila

PRESS
image

Nova dječja IKKS kolekcija inspirirana New Yorkom dostupna je u Gundulićevoj 11

PRESS

Kolekcija je to koja priča priču o njegovim kvartovima, utjecajima, stilovima, kulturama i detaljima koji čine melting pot koji samo čeka pridošlice slobodna duha željne iskazivanja stilskog stava. Brend koji je na našem tržištu prisutan od 2009. tako je u jedno spojio kreativnost multikulturalnog New Yorka s Francuskom modnom tradicijom koju predstavlja kroz četiri teme: Navy Campus inspirirana je Brooklynom 1980-ih, Gangs Of New York priča priču o talijanskoj mafiji krajem 70-ih, Harlem Surplus daje novi mitski izgled military modi te Urban Speed Forever koja je namijenjena svim slobodnim duhovima u potrazi za novim uzbuđenjima.

image

Kolekcija priča priču o povijesti New Yorka kroz slobodan duh odjeće

PRESS
image

Naglasak je na mix & matchu odjevnih komada i reinterpretaciji njujorških urbanih legendi

PRESS

Svaka od ovih priča u kolekciji vodi u drugi njujorški kvart i donosi urbanu legendu koja se uz njega veže i po kojem je popularan, a kroz sve njih i vaši će najmlađi moći iskazati svoj zvjezdani stil.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x IKKS

Linker
28. travanj 2024 04:29