Dua Lipa

 INSTAGRAM
Style file

Stylish ljetovanje Dua Lipe: Top lookovi kao inspiracija za kolovoz

Pjevačica albanskih korijena provela je dio ljetovanja na grčkim otocima, a dio u Albaniji.

Pjevačica albanskih korijena provela je dio ljetovanja na grčkim otocima, a dio u Albaniji.

Pop-zvijezda Dua Lipa od godišnjeg odmora koristi najviše što može, a to nam i pokazuje na svom Instagram profilu. Posljednjih mjesec dana odmara se s dečkom Romainom Gavrasom, a nedavno je dijelila kadrove s odmora u rodnoj Albaniji. Pritom, Dua Lipa istovremeno servira sjajne modne kombinacije koje mogu poslužiti kao inspiracija za ostatak ljeta.

Od seksepilnih izdanja do oversized košulja i muških bokserica, pjevačica je nosila sve aktualne modne trendove koje uvijek spretno ukomponira u vlastiti stil. Svidjela nam se kombinacija prugaste košulje muškog kroja koju je nosila sa suknjom istog uzorka, sportskom kapom i slamnatom torbom. Ovaj ležerni dnevni look idealna je opcija za odlazak na plažu jer nudi udobnost, a izgleda jako stylish.

image

Dua Lipa u kukičanoj haljini

INSTAGRAM

Košulje prevladavaju u njezinom koferu spakiranom za godišnji odmor pa ih je nosila samostalno uz kupaći kostim ili uz kratke hlačice, a za večernju priliku kombinirala je bijelu satensku mini haljinu u stilu košulje. Pjevačica je također obožavateljica dizajnerice Magde Butrym, čiju je kukičanu haljinu s detaljima cvijeća nosila u zalasku sunca.

kao obožavateljica devedesetih godina i modnog stila koji obilježava ovu dekadu, Dua je kombinirala bijeli prsluk bez rukava s ovratnikom i dugu suknju, što je jedan od minimalnih i pročišćenijih lookova koje smo vidjeli - boje, uzorci i kombinacije materijala inače su njezin stilski potez kojim se služi u ljetnim mjesecima, a ako vam nedostaje inspiracije, donosimo njezine ljetne outfite.

image
INSTAGRAM
Linker
28. travanj 2024 04:14