CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Biste li ga nosili?

Sudeći po Hailey Bieber i njezinom kaputu stiže veliki povratak 80-ih

Manekenka ne krije koliko obožava nositi komade koji podsjećaju na razdoblje koje mnogi modni stručnjaci žele čim prije zaboraviti.

Manekenka ne krije koliko obožava nositi komade koji podsjećaju na razdoblje koje mnogi modni stručnjaci žele čim prije zaboraviti.

Hailey Bieber definitivno je jedna od onih koja obožava modu i to gotovo pokazuje iz dana u dan. 26-godišnja manekenka i poduzetnica izgleda sjajno na crvenim tepisima, ali i svakodnevnim izdanjima. Čini se kako je svaki njezin look pomno promišljen. Ovog puta, paparazzi su Bieber snimili u šetnji New Yorkom, a pažnju je definitivno "ukrao" njezin statement kaput u bordo boji. Predimenzionirani maxi kaput s izraženim ramenima potpisuje talijanski brend Attico, a cijena mu je 2900 eura. Na službenim stranicama brenda kaput je također dostupan i u crnoj boji. Ispod kaputa nosila je mini suknju brenda ukrajinskog Cultnaked koja košta oko 390 eura, a cijeli look je uparila sa Chanel torbom u gotovo identičnoj boji.

Odabirom kaputa Hailey, čini nam se, na velika vrata polako vraća trend iz 80-ih godina prošlog stoljeća gdje je fokus bio na naglašenim ramenima. Glavna misao vodilja osamdesetih je bila što ekstremnije to bolje. Stoga su 80-e ostale upamćene po šarolikim kombinacijama i naravno svaki kaput ili blejzer je imao jastučiće za ramena. A nakon što su nam se na velika vrata proteklih sezona vratile 2000-e i 90-e, sada je sve više modnih zaljubljenika koji pomalo vraćaju dijelove stila osamdesetih.

image

Hailey Bieber ljubiteljica je stila 80-ih.

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ovo nije prvi put da je supruga Justina Biebera kanalizirala povratak u mnogima omraženo modno razdoblje. Njezina ljubav prema baš tom razdoblju nije iznenadila pogotovo što je Hailey već u nekoliko prilika, pa i u intervjuu za magazin Harper‘s Bazaar rekla kako joj je modni uzor pokojna princeza Diana. Posebno je istakla kako joj se divi jer je uspjela izraziti svoj modni izričaj, iako je istovremeno morala poštovati kraljevski kodeks i pravila odijevanja. 2019. godine je za snimanje francuskog izdanja modnog magazina Vogue odabrala rekreirati styling princeze od Walesa i tako odala počast Dianinom stilu.

Vlasnica kozmetičkog brenda Rhode često bira komade koji podsjećaju na stil 80-ih godina prošlog stoljeća. Tako Hailey u svom ormaru ima i crni i žuti oversized kaput američkog brenda Khaite koji stoji više od 2500 eura.

image

Hailey Bieber šeće sretno ulicama New Yorka.

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Rekla je da joj je modna inspiracija princeza Diana.

AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

A zgodna manekenka je već lani na modnoj reviji Saint Laurenta plijenila poglede u rozoj kratkoj haljinici s pretjerano naglašenim ramenima koja čine samu haljinu itekako zanimljivom i posebnom.

image

Manekenka je izgledala zanosno na Saint Laurent reviji prošle godine.

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 10:22