Sofia Richie

 INSTAGRAM
IT djevojka

Tajne ormara Sofije Richie: Otkrila je omiljeni komad i svoju brzinsku kombinaciju

Bogata nasljednica koja se proglašena novom ikonom stila otkrila je nekoliko detalja o svom stilu.

Bogata nasljednica koja se proglašena novom ikonom stila otkrila je nekoliko detalja o svom stilu.

Od luksuznog vjenčanja koje se održalo u travnju ove godine, Sofia Richie zaradila je titule poput nove "it" djevojke, "ikone tihog luksuza", dok se svaki njezin styling pažljivo promatra i secira na društvenim mrežama. Sofia svoj stil opisuje kao "bezvremenski, elegantan i pomno usklađen", a ta "bezvremenska elegancija" okosnica je njezinog svakog stylinga.

Za takvu estetiku često nisu zaslužni "komplicirani" outfiti već se Sofia vodi minimalizmom i nosi komade koji su osnovni dio luksuzne garderobe. Za svoj "to-go" outfit s kojim je uvijek brzo spremna navodi traperice, t-shirt i par Chanelovih slingback cipela s niskom petom, dok je omiljeni komad kojeg posjeduje midi haljina brend Rodarte u kojoj se zaručila 2022. godine.

"Moj stil se razvijao i mijenjao s godinama, ali kada je riječ o dnevnim kombinacijama, tu sam poprilično konstantna. Uživam u jednostavnim i bezvremenskim outfitima i često izvlačim inspiraciju iz glazbe i filmova. Uvijek naginjem prema komadima u kojima se osjećam neopterećeno i chic, a stilski su klasični", rekla je 25-godišnja Richie koja je izborom modnih komada pokrenula nove modne trendove na društvenim mrežama.

Posljednje što dodaje outfitu prije izlaska iz stana su sunčane naočale i parfem, a trik kojeg se drži i koji je trenutno, kako smatra, veliki trend je nizanje nakita, odnosno kombiniranje različitih vrsta nakita u jednom looku.

Linker
28. travanj 2024 06:44