Anketa

Tamara, Larisa i Franka zablistale u ‘Plesu za zvijezdama‘: Čiji styling vam je najbolji?

I dok se plesači i plesačice u televizijskom natjecanju odijevaju u skladu s plesom i temom, tri dame imaju slobodu odabrati outfite prema željama i preferencijama. Dvije članice žirija i voditeljica zablistale su u studiju Nove TV.

Televizijski spektakl "Ples sa zvijezdama" ponovno je krenuo na malim ekranima. Svake nedjelje plesni parovi pokazivat će svoje umijeće, a u prvoj emisiji predstavilo se svih 13 kandidata i njihovih plesnih mentora. Novost pred ekranima je jedno voditeljsko lice: Tamara Loos po prvi put se našla u ovoj ulozi te je vodila emisiju uz iskusnog kolegu Igora Mešina. Žiri i ove sezone čine Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci, a dame su zablistale u glamuroznim haljinama.

Voditeljica "Plesa sa zvijezdama" Tamara Loos nosila je bijelu kreaciju koju potpisuje dizajnerica Matija Vuica. Haljina satenskog sjaja, boje slonovače, raskošnog sirena kroja s detaljem pepluma ima i zanimljivu korzet-konstrukciju: dvije trake koje na ramenima dobivaju volumen. Nosila je trendi crne rukavice, a kosu je podignula u visoku punđu-gnijezdo.

image

Tamara Loos

INSTAGRAM MARKO GRUBNIĆ

"Siguran u sebe i u svoj tim, dat ćemo sve od sebe da od naše Tamare napravimo najbolju i najglamurozniju verziju... Očekujte holivudski glamur i red carpetovska izdanja svake nedjelje, veselim se svemu što je ispred nas...", napisao je Marko Grubnić koji je stilizirao voditeljicu.

image

Franka

NOVA TV

Franka Batelić i ove je godine članica žirija u emisiji, a sezonu je otvorila u zlatnoj kreaciji. Haljina u boji suhog zlata s čvrstim korzetom i futurističkom konstrukcijom oko struka, kako je otkrila Frankina stilistica Jasenka Tudor Bevanda, izrađena je po mjeri. Gornji dio haljine je čvrst, dok njen donji dio nježno pada. Kosu je pustila da u valovima pada na jedno rame, dok je s druge strane otkrila naušnicu geometrijskog oblika - zlatni trokut koji je kompletirao cjelokupni look. Custom made haljinu potpisuje makedonski dizajner Zanov. Franka je uz upečatljivu haljinu nosila crne rukavice od sjajnog materijala, dok je na jednoj ruci imala i svjetlucavu narukvicu.

image

Larisa i Franka dio su žirija

NOVA TV

Druga članica žirija Larisa Lipovac Navojec također je zablistala u glamuroznom izdanju: odabrala je haljinu dugih rukava, naglašenih ramena i dubokog dekoltea. Zlatno srebrni sjaj glittera samo je dodatno naglasio svečanost haljine. Larisa je kosu začešljala u retro stilu, a make-upom odlučila istaknuti usne klasičnim crvenim ružem.

Linker
19. travanj 2024 12:32