Dolazak na gostovanje u emisiju AOLBuild
 Janet Mayer / Splash News
IKONA STILA

Tek joj je 13 godina, a već rastura: Svi joj zavide na besprijekornim modnim kombinacijama

Iako ima samo 13 godina, već je ostvarila uspješnu glumačku karijeru, postala je model, ali i modna inspiracija. Njezine kombinacije ostavljaju i istinske modne ikone bez teksta.

Rođena u Marbelli u Španjolskoj, s trenutačnim domom u Los Angelesu, Millie Bobby Brown je zapravo Britanka koja je većinu svojeg djetinjstva provela u Bournemouthu, a nakon toga s obitelji preselila u Orlando gdje je dosadu izbjegavala satovima glume.

Svoj glumački debi imala je u serijalu "Once Upon a Time in Wonderland", ali 13-godišnja zvijezda glumila je i u serijalima "Intruders", "NCIS", "Modern Family" i "Grey's Anatomy" prije nego je "uhvatila" ulogu koja ju je naposljetku proslavila. Prošle smo je godine mogli gledati kao Eleven u znanstveno-fantastičnoj drami "Stranger Things", jednom od najhvaljenijih projekata streaming servisa Netflix. Za tu ulogu je Millie, s ostatkom glumaca iz serijala, osvojila nagradu Screen Actors Guild, a mlada ekipa ponovno nam se vratila u drugoj sezoni – koju mnogi opisuju mračnijom i napetijom.

Iako je neupitno zaposlenija od većine 13-godišnjaka, Millie pronađe vremena za svoje interese, a čini se kako je jedan od njih i moda. Osim što je početkom ove godine bila zvijezda kampanje američkog brenda Calvin Klein, potpisala je ugovor s agencijom IMG jer joj je želja probiti se u modnoj industriji i postati model. I dok ona naporno radi na svojoj karijeri, ostatak svijeta pronalazi inspiraciju u njezinim stajlinzima koji su doista besprijekorni. Otkako je krenula promocija nove sezone serijala "Stranger Things", Millie je prošetala u nekoliko odličnih lookova, a potpuno je jasno da je već pronašla i svoju posebnu strast – cipele. Iako su svi komadi koje odjene jednako zanimljivi, s cipelama se osobito voli poigrati. Nedavno su svima za oko zapele sandale s leptirima dizajnerice Sophije Webster, ali svakim novim izlaskom pokaže da može odlično nositi bilo kakav model. Kombinacije na kojoj bi joj pozavidjele i mnoge trendseterice pogledajte u nastavku.

Splash News
Na predstavljanju Stranger Things u New Yorku

PG/Bauergriffin.com
Na predstavljanju serijala na Extra TV

Janet Mayer / Splash News
Dolazak na gostovanje u emisiju AOLBuild

Allan Bregg / Splash News
Gostovanje u emisiji "Live with Kelly and Ryan"

Nate Beckett / Splash News
Na predstavljanju nove sezone serijala "Stranger Things"

2017 MTV Video Music Awards  Arrivals  Inglewood, California, U.S., 27/08/2017 - Millie Bobby Brown. REUTERS/Danny Moloshok - HP1ED8S0060GD
REUTERS
Na dodjeli MTV Music Awards

2017 Teen Choice Awards  Arrivals  Los Angeles, California, U.S., 13/08/2017 - Actress and model Millie Bobby Brown. REUTERS/Mike Blake - HP1ED8D1TWN3Q
REUTERS
Na dodjeli Teen Choice Awards

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 17:  Actor Millie Bobby Brown attends the 69th Annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater on September 17, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images
Na dodjeli nagrada Emmy u rujnu ove godine

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 07:  Actress Millie Bobby Brown attends the Calvin Klein Collection fashion show during New York Fashion Week on September 7, 2017 in New York City.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)
Getty Images
Millie Bobby Brown na Tjednu mode u New Yorku

Linker
20. travanj 2024 14:55