CHRIS JACKSON AFP
INSPIRACIJA

Tihi luksuz princeze Kate: Buduća kraljica nosila komplet brenda koji obožavaju i Hrvatice

Kraljica vječne elegancije, Kate Middleton izgledala je odlično u puloveru i suknji krem boje.

Kraljica vječne elegancije, Kate Middleton izgledala je odlično u puloveru i suknji krem boje.

Idealan jesenski look odabrala je princeza Kate noseći elegantan krem pleteni komplet - vestu dugih rukava i suknju u istoj boji popularnog brenda Sézane. Nakon što smo je vidjeli u nekoliko business kombinacija, princeza od Walesa napokon se odmaknula od klasičnog odijela, a ovu kombinaciju uskladila je sa salonkama Gianvito Rossi vrlo slične nijanse te elegantnim bisernim naušnicama. Kao dodatak nosila je svoju "Mini Holly" torbu od 365 funti brenda Trusting.

image
CHRIS JACKSON AFP

Dugu kosu stilizirala je u lagane valove, a make-up je upotpunila crnom olovkom za oči i nježnim ružičastim ružem.

image
CHRIS JACKSON AFP

Mnogi su njezin look proglasili odličnim primjerom "tihog luksuza", što je termin za modne kombinacije u kojima se luksuz komunicira kroz dobro krojene komade od kvalitetnih materijala, umjesto naglašenih logotipova i brendinga. U sklučaju buduće kraljice radi se o kompletu francuskog brenda za koji je izdvojila oko 300 eura.

image

Suknja 156 eura, pulover 136 eura, sve Sezane

CHRIS JACKSON AFP

Gostujući na događaju na sveučilištu Nottingham Trent, Kate Middleton našalila se da bi ponovno htjela biti studentica, a također je rekla da voli sebi postavljati izazove u području sporta, glazbe i umjetnosti. Istaknula je da je kao studentica stekla iskustva u fotografiji učlanjujući se u sveučilišne klubove. Naime, poznato je da Kate voli fotografirati pa je upravo ona autorica svih rođendanskih portreta svoje djece.

Princezin posjet uslijedio je samo dan nakon što je sa suprugom, princom Williamom komentirala situaciju mentalnog zdravlja na obilježavanju Dana mentalnog zdravlja. Supružnici su prisustvovali forumu za mlade, a Kate je tom prilikom nosila sako boje senfa koji je kombinirala s crnim hlačama širokih nogavica i s crnom bluzom.

image
KIRSTY WIGGLESWORTH AFP

Kate se dugo pojavljivala u odijelima, a poznata je i po reciklaži svojih modnih kombinacija. Naime, nedavno je nosila elegantno zeleno odijelo modne kuće Burberry, ispod kojeg je nosila bijelu bluzu. To isto odijelo nosila je kada su ona i princ William ugostili norveškog princa Haakona i princezu Mette-Marit u ožujku. Međutim, tada se princeza umjesto za bijelu bluzu odlučila za zelenu, također s potpisom brenda Burberry.

Linker
27. travanj 2024 13:33