svi ih vole

Top komad ovog ljeta: Decente, a izazovne heklane haljine

Nekad bakin omiljeni hobi, danas je jedan od najdražih izdanja ljetnih haljina.

Bijele heklane haljine postale su jedan od ključnih ljetnih odjevnih komada. Predstavljene još lani na modnim pistama brojnih modnih kuća poput Chloé i Caroline Herrere, postale su omiljen odabir i brojnih zvijezda i modnih ikona današnjice. Tako smo jednu od verzija tih modela mogli vidjeti i kod Severine koja ju je, u bež izdanju, nosila na svom nedavnom putovanju u Mykonos.

Primarno namijenjene za odlazak na plažu, u decentnim izdanjima s dobrom podstavom vrlo lako mogu postati odličan odjevni komad i za dnevne kombinacije. Ipak, posebno efektne su u mini izdanjima koja su kao stvorena za večernje izlaske jer naglasak stavljaju na ogoljenu kožu i preplanuli ten koji je, do početka kolovoza, većina zaradila na godišnjim odmorima na plažama.

image

Ba&Sh;Farfetch (165 €)

PRESS

Iako se vrijeme jesenskih kolekcija opasno bliži, aktualna ponuda i dalje obiluje odličnim primjercima koje još uvijek stignete uklopiti u svoje ljetne garderobe. Osim toga, heklane haljine jedan su od bezvremenskih klasika mode vrućih mjeseci pa će ulaganje u buduću ljetnu sezonu biti sasvim dovoljno opravdanje. U potrazi za idealnim primjercima za sve koji svoje godišnje odmore na morskim destinacijama tek čeka, donosimo inspiraciju 11 odličnih izdanja. Maksi modeli kao stvoreni su za lijene odlaske na plažu prebačeni preko kupaćeg kostima te spojeni s kožnim sandalama, a mini izdanja, osobito ona s upečatljivim detaljima bit će kao stvorena za lude izlaske.

image

Twinset;Farfetch (188 €)/H&M (74,99 €)/Simkhai;Net-a-Porter (570 €)

PRESS
image

Mango (59,99 €)/Oysho (45,99 €)/Zara (89,95 €)/Stradivarius (29,99 €)

PRESS
image

Zara (49,95 €)/& Other Stories (99 €)/Magda Butrym;Net-a-Porter (1305 €)/H&M (29,99 €)

PRESS
Linker
06. travanj 2024 15:07